x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Şapte zile de Cult Clubbing

Şapte zile de Cult Clubbing

de Raluca Grintescu    |    06 Iul 2007   •   00:00
Şapte zile de Cult Clubbing

Pune-ţi pantofii de dans şi pregăteşte-te pentru şapte zile şi nopţi de petrecere! Intre 7 şi 14 iulie, cultura clubbing se dezlănţuie in mai multe locaţii din Bucureşti.

Pune-ţi pantofii de dans şi pregăteşte-te pentru şapte zile şi nopţi de petrecere! Intre 7 şi 14 iulie, cultura clubbing se dezlănţuie in mai multe locaţii din Bucureşti.

Organizat de Kristal Glam Club şi de Sunrise, Kiss 7 Festival porneşte sămbătă, 7 iulie, cu un back 2 back in premieră in Romănia: Ricardo Villalobos şi Luciano, care se vor afla la pupitru in Kristal Tent din Politehnică. In aceeaşi seară se va sărbători şi lansarea celui de-al doilea disc al labelului şa:rpia:rţ fondat de Rhadoo, Pedro & Raresh. Festivalul continuă vineri, 13 iulie, la Arenele Romane, care vor lua foc pe ritmurile incendiare ale extraordinarului DJ britanic John Digweed! Warm-up-ul va fi asigurat de Jimmy Van M. şi de rezidentul Kristal Glam Club, DJ Chriss.

SHOW-URI. Două locaţii, două genuri diferite, două spectacole pe care nu trebuie să le rataţi sămbătă, 14 iulie! Kristal Tent (in Politehnică) va exploda iar sub bagheta maeştrilor Matthew Dear’s Big Hands - live act special, ce include o trupă de instrumentişti - , Alex Under şi Tadeo. In deschidere va pune muzică tănăra generaţie Sunrise: Prăslea şi Sebo. Tot sămbătă, 14 iulie, la Arenele Romane se pregăteşte lansarea noului album ATB, "Triology", unde artistul va performa un live-act de excepţie alături de trupa sa intr-un show care ne va ţine cu sufletul la gură.

PROIECŢII ŞI AFIŞE. In timpul săptămănii vă aşteaptă o serie de manifestări speciale, bazate pe muzică electronică şi cult clubbing. Se anunţă in fiecare zi workshop-uri de DJ-ing, Live act şi VJ-ing coordonate de un invitat internaţional, unde se discută şi se invaţă din demonstraţiile lor. Pe Terasa Lemon Tree, seara este dedicată filmului clubbing. De la ora 22:00 vor fi proiecţii de filme şi documentare despre lumea muzicii electronice. Expoziţia de afişe clubbing va aduce la un loc luni, 9 iulie, in Test Point, căt mai mulţi designeri care au ceva de spus in grafica evenimentelor de muzică electronică, dar şi expoziţia Beatfactor.ro Showcase, cu vernisajul oficial la ora 16:00. Săptămăna va culmina miercuri, 11 iulie, de la ora 22:00, cu Audiomatic Net Radio Special Edition: proiecţii pe Palatul Parlamentului marca Dreamrec. Coloana sonoră va fi asigurată de Raresh şi de Prăslea.

BILETE. Intre 10 şi 12 iulie, intrarea este liberă la toate evenimentele festivalului. In schimb, preţul diferă la invitaţii internaţionali: 60 de lei la Ricardo Villalobos & Luciano, 80 de lei la John Digweed & Jimmy Van M, 50 de lei la ATB (Arenele Romane) şi 40 de lei la Matthew Dear, Alex Under, Tadeo (Politehnică).

×
Subiecte în articol: culture club iulie