x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film A început Comedy Cluj 2013

A început Comedy Cluj 2013

14 Oct 2013   •   15:42
A început Comedy Cluj 2013

În acest week-end la Cluj-Napoca  a început Festivalul Comedy Cluj. Gala de deschidere a fost marcată de proiecţia eveniment a comediei romantice “Enough Said”, ultima producţie care îl are în rol principal pe regretatul actor James Gandolfini, dispărut prematur dintre noi în această vară. Pentru această proiecţie publicul clujean a arătat deja un interes deosebit şi astfel gala de deschidere a festivalului este sold out.

Spotul ediţiei din acest an a fost regizat de Cecilia Felméri, cea care a semnat regia şi pentru scurtmetrajele “Minute Infinite”, “Matthias, Matthias” şi “Pastila Fericirii” care au avut o prezenţă remarcabilă în festivaluri naţionale şi internaţionale.

Primul weekend al Festivalului Internaţional de Film Comedy Cluj a fost marcat de proiecţii eveniment alături de invitaţi speciali. Sâmbătă, 12 octombrie, Cinematograful Florin Piersic a fost gazda a două evenimente speciale. De la ora 18:00 a avut loc proiecţia ''Aventurile lui Huck Finn'' (r. Hermine Huntgeburth). După ce anul trecut producţia “Tom Sawyer” având aceeaşi regizoare a câştigat premiul publicului, anul acesta aventurile ecranizate ale lui Huckleberry Finn continuă seria dedicată copilăriei şi se pregăteşte să recucerească publicul clujean.
De la ora 20:30, a avut loc proiecţia specială a filmului Roxanne în prezenţa membrilor echipei filmului. În fine, o altă proiecţie specială a avut loc duminică, când la Cinematograful Florin Piersic publicul a fost invitat să revadă comedia iconică pentru filmul românesc, “Nea Mărin Miliardar” cu Amza Pellea în rol principal.


×