x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Actorul irlandez Dylan Moran va face stand-up comedy la Bucuresti!

Actorul irlandez Dylan Moran va face stand-up comedy la Bucuresti!

de Sebastian S. Eduard    |    18 Iul 2013   •   16:05
Actorul irlandez Dylan Moran va face stand-up comedy la Bucuresti!

Livehouse Comedy continuă seria show-urilor de comedie cu o nouă premieră pentru România: Dylan Moran – unul dintre cei mai apreciaţi performeri de stand-up comedy din Europa! Actorul irlandez se va afla toamna aceasta pentru prima dată la Bucuresti, show-ul său fiind programat pe 8 octombrie, la Cinematograful Scala.  După Eddie Izzard si Pablo Francisco, acesta este cel de-al treilea show de stand-up comedy internaţional confirmat în Romania în acest an, Livehouse Comedy consacrându-se oficial drept principalul promoter al acestui curent în Romania.
Actor, scriitor, producător de filme şi - nu în ultimul rând - comic, Dylan Moran este un performer desavârşit, cu un umor cultivat şi extrem de savuros apreciat la scara largă nu doar de fanii genului ci şi de colegii de breaslă. Bun prieten cu Eddie Izzard, Dylan s-a bucurat întotdeauna de sprijinul şi aprecierea acestuia, fiind deseori lăudat de bunul său amic: “Dylan este poate cel mai amuzant om pe care îl cunosc. Când ne întâlnim se cutremură pereţii de la hototele de ras. Omul acesta e fantastic!” declara Eddie Izzard.
 
Dylan Moran a debutat pe scena stand-up în 1992, pentru ca în 1993 să câştige premiul competiţiei So You Think You're Funny din cadrul Edinburgh Festival. Ulterior artistul devine o prezenţă constantă în cadrul evenimentelor de profil precum Just for Laughs Montreal Comedy Festival, Melbourne International Comedy Festival sau Kilkenny Comedy Festival. În 2007 s-a clasat pe locul 17 în topul celor mai buni 100 de comici de stand-up realizat de Channel 4, trei ani mai târziu ocupând poziţia a 14-a.
 
Show-ul lui Dylan Moran de la Bucureşti va avea loc pe 8 octombrie, la Cinematograful Scala, biletele fiind disponibile la preţul de 125 de lei pe www.myticket.ro.


×