x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Actorul SURPRIZĂ din rolul agentului 007. Cine va fi noul James Bond

Actorul SURPRIZĂ din rolul agentului 007. Cine va fi noul James Bond

de Giulia Anghel    |    15 Noi 2022   •   16:26
Actorul SURPRIZĂ din rolul agentului 007. Cine va fi noul James Bond
Sursa foto: Hepta

După retragerea actorului britanic Daniel Craig din rolul agentului 007, zvonurile nu au încetat să apară despre despre noua interpretarea a lui James Bond. Sunt luate în calcul mai multe vedete ale ecranului.

Cel mai aproape de personajul creat de Ian Flamming este nimeni altul decât Tom Hardy. El spune că, deocamdată, "nu poate vorbi" despre noul rol.

Channel 4 a difuzat pelicula Venom, weekendul trecut, în care Tom Hardy are rolul principal. În timp ce actorul britanic l-a jucat de două ori pe monstrul Marvel, zvonurile spun că este pregătit să schimbe lucrurile și să preia rolul legendar al lui James Bond, după ce Daniel Craig a renunțat la serie. Dar este extrem de reticent să rupă tăcerea despre aceste zvonuri, scrie express.co.uk.

Daniel Craig s-a retras după lansarea celui de-al cincilea film Bond, No Time To Die, și după ce a interpretat altfel personajul care le-a adus admirația fanilor și titluri de sex-simbol unor actori precum Sean Connery, Roger Moore sau Pierce Brosnan. 

În început să se vorbească despre eroul Mad Max au apărut în 2020, când s-a spus să este „în discuții” pentru a prelula rolul agentului 007, după 15 ani de interpretare a lui Daniel Craig. 

Cu toate acestea, Tom Hardy menține misterul. „Există o vorbă printre noi că, dacă vorbești despre James Bond, ești scos automat din cursă”, a spus acesta pentru The Daily Beast. El a continuat prin a-și cere scuze: „Deci nu pot să comentez despre asta!”

Poate că superstiția este adevărată pentru că încăpățânarea sa de a păstra  tăcerea l-a păstrat până acum în fruntea listei. Cu toate astea, el se confruntă cu o concurență acerbă.  Rege-Jean Page este liderul companiei de pariuri. Un alt favorit este starul din Superman, Henry Cavill, dar și un actor din serialul Stăpânul Inelelor, Hobbitul. Iar Luke Evans și-a redus recent șansele.

James Bond, cu numele de cod 007, este un personaj din romanele lui Ian Fleming. Rolul a fost intrepretat, de-a lungul timpului de Sean Connery, George Lazengy, Roger Moor, Timothy Dalton, Pierce Brosnan și Daniel Craig. Personajul este modelat după agenții reali de contrainformații din serviciile secrete britanice. Nu există o dată reală a nașterii sale, dar în romanul A doua șansă, Ian Fleming spune că James Bond avea 17 ani, deci s-a născut în 1924. Mama sa, Monique Delacroix, era de origine elvețiană. Bond a fost căsătorit, deși pentru puțin timp, fiind cunoscut pentru numeroasele sale aventuricu femeile.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: James Bond tom hardy daniel craig