x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Alain Delon: Iubesc femeia; dragostea e lucrul care mă interesează cel mai mult

Alain Delon: Iubesc femeia; dragostea e lucrul care mă interesează cel mai mult

10 Iun 2017   •   13:40
Alain Delon: Iubesc femeia; dragostea e lucrul care mă interesează cel mai mult
Sursa foto: Georges Biard/commons.wikimedia.org

Actorul Alain Delon a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj, că iubeşte femeia iar dragostea este lucrul cel mai important în viaţă, care îl interesează cel mai mult. 

"Dragostea e cel mai important lucru din viaţă, lucrul care mă interesează cel mai mult în viaţă, e lucrul pe care îl iubesc cel mai mult, dragostea, iubirea, iubesc femeia, femeia e iubirea, încă nu sunt gay. (...) Femeilor le datorez totul, ele m-au făcut să vreau să citesc în ochii femeilor 'eşti cel mai bun, cel mai important'", a spus Alain Delon. 

El a adăugat că ar vrea să facă un film şi cu o femeie regizor. "Aş vrea ca, înainte să plec definitiv, să fac un film cu o femeie regizor, nu mi s-a propus să joc, dar mi-ar plăcea acest lucru", a menţionat marele actor francez. 

Delon a mărturisit că nu se mai ocupă de cinema, pentru că oamenii din domeniu pe care îi iubea au dispărut. 

"Perioada actuală nu are personalităţi care să mă intereseze. Înainte să plec definitiv, mai am un proiect pentru teatru şi unul cinematografic pentru iarna aceasta", a precizat el. 

Alain Delon a vorbit şi despre începuturile carierei sale, despre un sfat primit de la un regizor: "Mi-a spus fii ceea ce eşti, priveşte cum priveşti tu, zâmbeşte cum zâmbeşti tu, vorbeşte cum vorbeşti tu, spune cum spui tu, nu juca, fii tu însuţi, trăieşte". 

El a spus că nu cunoaşte foarte bine cinematografia românească, dar a văzut anul trecut filmul "Bacalaureat", care i-a plăcut. 

Delon a adăugat că a fost impresionat de modul în care a fost întâmpinat în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, vineri seară, la proiecţia filmului său "Afacerea Pigot".

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: alain delon femeie dragoste