x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Alec Baldwin a bruscat un fotoreporter de la New York Post

Alec Baldwin a bruscat un fotoreporter de la New York Post

de Sînziana Stancu    |    12 Feb 2010   •   00:00

După ce a părăsit spitalul din New York unde fuses adus joi, la prânz, după o tentativă de sinucidere, actorul american a făcut o criză de nervi în faţa casei, când a dat cu ochii de ziariştii care-l aşteptau să se întoarcă.



Lui Baldwin i-a sărit ţandăra când fotroreporterul de la New York Times, Tim Wiencis, l-a bătut pe actor uşor pe braţ, pentru a-i capta atenţia. Baldwin, care plecase la studio la 7:00 dimineaţa şi se întorsese după-amiaza, după zece ore, a izbucnit: "Nu pune mâna pe mine! Chem poliţia!" ... "Tipu' ăsta, tipu' ăsta!", a răcnit el, apucându-l pe fotoreporter de guler. Apoi a început să înjure presa: Ziariştii "ăştia sunt ultimele gunoaie de pe Pământ... ultimele gunoaie!...".

"Tocmai m-a agresat!", s-a plâns şi ziaristul, imediat ce poliţia a ajuns la reşedinţa din New York a actorului. O persoană din anturajul vedetei i-a spus unui reporter de la Daily Mail  că la mijloc "e mâna lui Kim (actriţa Kim Bassinger, de care Baldwin a divorţat în 2002 şi, de atunci, ea se luptă să capete custodia fetei lor, Ireland, de 14 ani, care stă la el, n.r)". Actriţa nu a făcut nici un fel de comentariu nici despre episodul tentativei de sinucidere cu pastile al fostului ei soţ, nici despre cel cu ziaristul. Dar se ştie că divorţul lor a fost un fel de "horror" al Hollywood-ului, iar de atunci se şicanează reciproc din cauza copilului. Pe de altă parte, relaţia între Ireland şi tatăl ei este foarte tensionată, adolescenta făcându-i zile fripte lui Baldwin şi umilindu-l în public de câteva ori. Actorul i-a spus de nenumărate ori fiicei lui că s-a săturat de toate mizeriile şi că va înghiţi într-o bună zi niste medicamente ca să moară. Din cauza asta se pare că a ajuns la spital joi, deşi el nu a recunoscut nimic în faţa poliţiştilor, spunându-le că luase doar un somnifer, o pastilă de Ambien, pentru că nu putea să adoarmă.

×
Subiecte în articol: film