x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film “Cronicile Casterilor”: Valentine’s în cinematograf!

“Cronicile Casterilor”: Valentine’s în cinematograf!

14 Feb 2013   •   09:13
“Cronicile Casterilor”: Valentine’s în cinematograf!

Adaptare a romanului best-seller omonim de Kami Garcia şi Margaret Stohl, “Cronicile Casterilor: A 16-a lună” este o nouă poveste de dragoste fantastică, care intră din acest week-end în cinematografe.

Ethan Wate este un elev de liceu popular, care detestă faptul că locuieşte în orăşelul Gatlin din Carolina de Sud fiindcă aici nu se întâmplă niciodată vreun eveniment ieşit din comun şi abia aşteaptă să se emancipeze de sub tutela părinţilor şi să plece cât mai departe.

Visurile băiatului sunt bântuite de imaginea unei fete frumoase pe care Ethan nu a întâlnit-o niciodată, iar atunci când Lena Duchaness, o fată de 16 ani care aspiră la o viaţă normală fiindcă este victima unui blestem ce îi loveşte familia de mai multe generaţii, se mută înapoi în Gatlin, protagonistul se trezeşte implicat în aventuri mai spectaculoase şi mai periculoase decât ar fi îndrăznit să spere.

În vreme ce Lena se străduieşte să mascheze faptul că ea însăşi este înzestrată cu puteri supranaturale, Ethan dezgroapă secrete întunecate despre familiile amândurora, depre istoria lor şi despre oraşul lor, dorind să înţeleagă motivul pentru care se simte atât de atras de această fată şi să explice strania conexiune dintre ei.

Regizorul filmului este Richars LaGravenese (P.S. I Love You), iar din distribuţie fac parte, pe lângă Alden Ehrenreich şi Alice Englert, Jeremy Irons, Viola Davis, Emmy Rossum, Thomas Mann şi Emma Thompson.

×