x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film David Beckham ar putea fi următorul James Bond

David Beckham ar putea fi următorul James Bond

07 Sep 2015   •   11:30
David Beckham ar putea fi următorul James Bond

David Beckham se gândește să joace în rolul lui James Bond după ce fanii săi au insistat asupra acestui fapt și doresc cu disperare să îl vadă în rolul celebrului Agent 007.

Potrivit relatărilor Beckham face parte din selecția de actori care ar putea juca în următorul film al seriei James Bond.

Potrivit publicației Daily Star, fotbalistul se gândește serios să joace în rolul care i-a aparținut în ultima perioadă lui Daniel Craig, al cărui contract va expira în curând.

Știrea nu este surprinzătoare, mai ales după ce legendarul fotbalist a afirmat că ar dori să își înceapă cariera de actor.

Sportivului i-a fost acordat, de curând, un rol în filmul regizorului Guy Ritchie, Cavalerii Mesei Rotunde: Regele Artur, a cărui premieră va avea loc în iulie 2016.

Beckham interpretează rolul unui cavaler grotesc, cu dinții înnegriți, și are de spus 13 replici.

Fotbalistul a povestit că a fost deosebit de emoționat pe platourile de filmare dar că are incredere în prietenul lui, Guy Ritchie.

Filmările, care au avut loc în urmă cu opt săptămâni, l-au bucurat enorm pe fostul titular de la Machester în pofida faptului că a avut trac.

×