x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Dwayne „The Rock” Johnson, schimbare majoră: „Am forțat prea mult lucrurile”

Dwayne „The Rock” Johnson, schimbare majoră: „Am forțat prea mult lucrurile”

de Andreea Tiron    |    21 Ian 2023   •   06:40
Dwayne „The Rock” Johnson, schimbare majoră: „Am forțat prea mult lucrurile”
Sursa foto: Hepta

De la o carieră emblematică WWE la o carieră de succes în actorie, numele lui Dwayne „The Rock” Johnson se află pe buzele tuturor. Dar când vine vorba de rutina lui zilnică, cel mai mare secret al său este să facă din ce în ce mai puțin, spune Johnson în emisiunea  „Squawk on the Street” de la CNBC.

„Obișnuiam să am această mentalitate... că: „Ei bine, farfuria mea este plină. Cu toate acestea, voi face loc pentru mult” – și găseam o modalitate de a face asta”, a spus el.

Mulți oameni ar putea să facă o pauză de la orele lungi de muncă și stress continuu, așa cum a făcut Johnson.  Noile cercetări arată că multitasking-ul îți diminuează performanța și rezultatul.

Deși este greu să te retragi cu totul, așa cum a făcut Johnson, cercetările arată că ar putea fi cheia unui succes pe termen lung. Expertul în resurse umane, LaShawn Davis, a declarat pentru CNBC că cei care acordă prioritate odihnei par să lucreze cu mai mult spor și sunt gata să facă față provocărilor – ceea ce poate duce la o productivitate mai bună pe termen lung.

Acest lucru este valabil mai ales atunci când pauza are loc în timpul zilei de lucru: cercetările arată că programarea unei ore de relaxare poate stimula creativitatea și poate îmbunătăți eficiența și concentrarea.

Johnson a spus pentru CNBC că acum se concentrează pe a se înconjura cu oameni care sunt „mult mai inteligenți” decât el în anumite domenii, astfel încât să poată primi și oferi sprijin atunci când este nevoie: „Asta chiar ajută ca fiecare zi a mea să meargă bine”, a spus Johnson.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

@cnbc Dwayne "The Rock" Johnson shares his day-to-day #routine. #CNBC #TheRock #adayinthelife ♬ original sound - cnbc

 

×
Subiecte în articol: Dwayne „The Rock” Johnson