x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film O actriţă cunoscută din serialul „Mă numesc Zuleyha!” a murit în timpul cutremurului din Turcia

O actriţă cunoscută din serialul „Mă numesc Zuleyha!” a murit în timpul cutremurului din Turcia

de Redacția Jurnalul    |    12 Feb 2023   •   14:40
O actriţă cunoscută din serialul „Mă numesc Zuleyha!” a murit în timpul cutremurului din Turcia

Potrivit ultimului bilanț, numărul victemelor din Turcia și Siria a depășit 28.000. Din nefericire, printre cei care și-au pierdut viața sub ruine se numără și o artistă îndrăgită, care a fost îndrăgită nu doar publicul din țara natală, producțiile în care a fost implicată având un mare succes și în afara granițelor.

Actrița Emel Atici, cunoscută în România pentru rolul din „Mă numesc Zuleyha!”, a murit în timpul cutremurului din Turcia. Anunțul a fost făcut de reprezentanți ai echipei de producție, printr-un mesaj publicat în mediul online.Emel Atici a făcut parte din distribuția serialului „Mă numesc Zuleyha!” în perioada 2018-2022. Avea un rol episodic pentru că, în același timp, era implicată în mai multe proiecte în cadrul Teatrului de Stat din Adana, acolo unde și-a început cariera, după terminarea studiilor la Facultatea de Teatru din cadrul Universității Cucurova.

×
Subiecte în articol: emel atici cutremur turcia