x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film MIchael Douglas: Aş fi putut să fiu un tată mai bun...

MIchael Douglas: Aş fi putut să fiu un tată mai bun...

22 Ian 2010   •   00:00

Michael Douglas a recunoscut, într-un interviu recent, că ar fi putut să fie un tată mai bun pentru fiul său cel mare, Cameron, aflat în prezent în închisoare, după ce poliţia americană l-a arestat şi acuzat de trafic de droguri, informează Reuters, citat de Agerpres.



Michael Douglas a făcut puţine declaraţii despre arestarea fiului său, pe 28 iulie 2009, şi despre încarcerarea acestuia, pe care o consideră o experienţă "devastatoare". Anterior, fiul său a fost arestat pentru posesie de cocaină.

Însă într-un interviu acordat pentru numărul din martie/ aprilie al revistei AARP, renumitul actor american, dublu laureat cu Oscar, a vorbit în premieră despre fiul său în vârstă de 31 de ani, care riscă să fie condamnat la închisoare pe viaţă dacă procuratura va dovedi în instanţă că a vândut metamfetamine în valoare de mai multe mii de dolari.

"Îmi voi asuma toate responsabilităţile, indiferent care vor fi acestea. Dacă ar fi fost mai bine să mă fi implicat mai mult în viaţa lui în trecut? Categoric. Am lipsit mult de acasă şi nu am fost deloc un înger", a declarat Michael Douglas, despre care presa americană a scris recent că urmează să interpreteze din nou rolul Gordon Gekko din filmul "Wall Steet", care i-a adus Oscarul în 1987.

"Cameron are toată viaţa înainte. Acum îşi recunoaşte demonii interiori şi se luptă cu ei", a spus Michael Douglas. El a precizat că fiul său, singurul copil cu prima lui soţie, Diandra Luker, este "un copil rezistent", dar este totuşi îngrijorat pentru viitorul acestuia.

"Acum se află într-o închisoare federală, iar acolo se află nişte băieţi foarte mari şi foarte răi", a explicat actorul american.

Cameron Douglas a fost arestat într-un hotel din Manhattan, procurorii americani acuzându-l că a expediat cantităţi mari de droguri din California la New York prin intermediul serviciului poştal FedEx.

Michael Douglas, fiul în vârstă de 65 de ani al actorului Kirk Douglas, a mărturisit cu această ocazie că cel mai important lucru din viaţa lui a fost cariera, căsătoria şi copiii aflându-se pe planul al doilea, dar că această ierarhie a fost inversată după ce s-a căsătorit în anul 2000 cu actriţa Catherine Zeta-Jones, cu care are doi copii.

"Cred că acum îmi este mai uşor să fiu un tată bun. Nu mai sunt atât de obsedat de carieră... Copiii mei au încredere în ei, spre deosebire de lipsa mea de încredere în mine însumi, sau de aceea cu care s-a confruntat şi Cameron la rândul lui", a mai spus actorul american.

Michael Douglas a fost laureat cu Oscar în 1987, pentru rolul din filmul "Wall Street". El a jucat în filme cu teme variate, precum "Atracţie fatală", "Trafic" şi "Doar tu şi eu. Al treilea e în plus".

×
Subiecte în articol: film