x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Prima imagine cu Mickey Rourke pe platoul de filmare din Oradea

Prima imagine cu Mickey Rourke pe platoul de filmare din Oradea

de Redacția Jurnalul    |    14 Feb 2023   •   14:16
Prima imagine cu Mickey Rourke pe platoul de filmare din Oradea
Sursa foto: FB Visit Oradea

Celebrul actor Mickey Rourke, premiat cu Globul de Aur și BAFTA și nominalizat la Oscar, filmează în aceste zile în Oradea la filmul 21 Rubini, o peliculă semnată de apreciatul regizor bihorean Ciprian Mega.

Primele imagini cu reputatul actor au apărut pe internet. Mickey Rourke a fost surprins marți la restaurantul Corsarul din Cetate, alături de regizorul Ciprian Mega, căci acolo se turnează câteva scene.

„Atenție, se filmează în Cetatea Oradea!

În aceste zile Oradea este platou de filmare pentru 21 Rubini, o peliculă semnată de apreciatul regizor bihorean Ciprian Mega.

Ne onorează faptul că asociația noastră a facilitat producția filmului în Oradea, care se va bucura astfel de prezența unor artiști de talie internațională, precum Mikey Rourke, Anthony Delon și Elisabetta Pellini, alături de o serie de talentați actori români din care îi menționăm pe Corina Moise, Dana Rogoz şi Daniel Buzdugan.

Îi primim cu brațele deschise și le dorim ca filmul să aibă succes pe măsura talentului lor!” au scris cei de la Visit Oradea pe pagina lor de Facebook.

În filmul „21 de rubini”, care-și propune să facă o radiografie a societății românești post-decembriste, cu primari, foști securiști, politicieni și clerici, toți mai mult sau mai puțin corupți, Mickey Rourke va juca rolul lui Mickey Mandovanis, secretar de stat al SUA.

De asemenea, actrița italiană Elisabetta Pellini va interpreta rolul reprezentantei Comisiei Europene, Nicoletta Delalachiessa. În film mai joacă și fiul lui Alain Delon, Anthony Delon, anunță eBihoreanul.

Din distribuție vor mai face parte și actori români cunoscuți, ca Dorel Vișan,  Adrian Văncică, Corina Moise, Dana Rogoz sau Daniel Buzdugan.

×
Subiecte în articol: Ciprian Mega 21 Rubini mickey rourke oradea