x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Nou pe DVD

Nou pe DVD

de Sebastian S. Eduard    |    21 Mar 2010   •   00:00
Nou pe DVD
5613-116477-twilightsaga_newmoon.jpgLună Nouă
În Saga Amurg: Lună Nouă, cel de-al doilea film al celebrei serii Amurg, idila dintre un vampir şi o muritoare prinde un nou contur atunci când Bella Swan (Kristen Stewart) se adânceşte în secretele lumii supranaturale - din care îşi doreşte atât de mult să facă parte - numai pentru a se regăsi într-un pericol cu mult mai mare decât înainte.
Suspansul şi pasiunea care au transformat Amurg într-un adevărat fenomen se continuă cu multe personaje noi, mult mai multă acţiune, secrete străvechi şi mistere adânci, în "Lună Nouă".

 

5613-116476-freewilly4.jpgWilly 4
Pentru Kirra, vacanţa de vară se anunţă a fi una plină de aventuri. Aceasta pleacă din Australia către Africa de Sud, pentru a-şi petrece vara alături de bunicul ei. Stabilit de mai mulţi ani în exotica Africă, Gus Grisby (Beau Bridges) se ocupă de întreţinerea unui parc de distracţii. La puţin timp de la sosirea ei, Kirra descoperă un pui de balenă eşuat. Acesta primeşte numele de Willy, simpatica balenă devenind cel mai bun prieten al ei. Însă de îndată ce se află de existenţa mamiferului acvatic, mai multe persoane încearcă să îl captureze...

×
Subiecte în articol: film