x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film PREMIERE cinematografice 25 septembrie - 1 octombrie

PREMIERE cinematografice 25 septembrie - 1 octombrie

26 Sep 2015   •   13:21
PREMIERE cinematografice 25 septembrie - 1 octombrie

◆ ◆ ◆ American Ultra: Agent descoperit ◆ ◆ ◆
Mike Howell, interpretat de Jesse Eisenberg, este un tânăr obişnuit dintr-un orăşel american, care îşi petrece aproape tot timpul desenând, fumând iarbă sau cu iubita lui. Mike nu ştie că de fapt a fost antrenat de CIA să devină unul dintre cei mai buni şi temuţi agenţi. Viaţa lui este dată peste cap când devine o ţintă a agenţiei, iar fostul său şef îi „trezeşte” abilităţile latente. Mike intră într-o cursă contracronomentru pentru a se salva pe el şi pe iubita lui.

◆ ◆ ◆ Sleeping with Other People ◆ ◆ ◆
Jake (Jason Sudeikis) şi Lainey (Alison Brie) şi-au pierdut virginitatea unul cu celălalt pe când erau în colegiu. Când drumurile li se reîntâlnesc, 12 ani mai târziu, la New York, cei doi îşi dau seama că au devenit adulterini „în serie”. Nu pot avea o relaţie serioasă fără să îşi înşele partenerii. Cei doi încep o relaţie platonică, de prietenie, sperând că se ajută reciproc, dar între timp apar şi sentimentele, iar lucrurile se complică.

◆ ◆ ◆ The Intern ◆ ◆ ◆
Robert De Niro îl interpretează pe Ben Whittacker, un bărbat de 70 de ani, care descoperă că pensionarea nu e aşa minunată precum credea. Aşa că Ben aplică pentru un post de senior intern la un site de modă, înfiinţat şi condus de Jules Ostin (Anne Hathaway). Jules este sceptică şi nu prea vrea să aducă în compania pentru care a muncit din greu o persoană mai în vârstă, dar până la urmă Ben intră în lumea dură a celor tineri şi competitivi.

◆ ◆ ◆ Un etaj mai jos ◆ ◆ ◆
Filmul spune povestea lui Pătraşcu, care, după ce are ghinionul de a fi unicul martor la o altercaţie domestică ce se sfârşeşte cu o crimă, trebuie să înfrunte doi „vecini” foarte apropiaţi: unul este ucigaşul, celălalt este propria sa conştiinţă. Pătraşcu, şi atât. Are probabil vreo 50 de ani. Filmul este regizat de Radu Muntean.
 

×
Subiecte în articol: Sleeping with Other People