x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film PREMIERE cinematografice 4 - 10 martie

PREMIERE cinematografice 4 - 10 martie

04 Mar 2016   •   13:50
PREMIERE cinematografice 4 - 10 martie

◆ ◆ ◆ Triple 9 ◆ ◆ ◆
Triple 9 spune povestea unui grup de poliţişti corupţi şantajaţi de mafia rusească în a comite un jaf imposibil. Pentru asta ei pun la cale un „999", codul poliţiei pentru cazul unui poliţist împuşcat. Lucrurile se complică atunci când poliţistul care ar fi trebuit să fie sacrificat decide să ia atitudine.

Triple 9

◆ ◆ ◆ Allegiant, partea I ◆ ◆ ◆
După ce Evelyn Johnson, liderul celor fără facţiune, preia conducerea oraşului Chicago şi decide să desfiinţeze sistemul facţiunilor, haosul ameninţă să cuprindă întregul oraş, întrucât un grup de oameni numiţi „Loialii” au în plan restabilirea păcii şi a facţiunilor. Adevăruri tulburătoare legate de societatea în care trăiesc ies la iveală şi vor schimba întru totul lumea cunos¬cută de populaţia oraşului Chicago.

Allegiant
◆ ◆ ◆ Carol ◆ ◆ ◆
Filmul Carol este plasat în New York-ul anilor 1950, unde Therese Belivet lucrează într-un magazin de jucării, visând la o viață diferită, când o întâlnește pe Carol Aird, o femeie seducătoare, mult mai matură, prinsă într-un mariaj în destrămare. O scânteie se aprinde între cele două femei, iar legătura dintre ele devine din ce în ce mai puternică. Când relația dintre cele două iese la lumină, ele sunt forțate să lase în urmă frumoasa poveste de dragoste.

Carol
 

×