x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Stallone se retrage de la Hollywood: "Nu vreau să joc bătrânei simpatici"

Stallone se retrage de la Hollywood: "Nu vreau să joc bătrânei simpatici"

29 Iun 2010   •   00:00
Stallone se retrage de la Hollywood: "Nu vreau să joc bătrânei simpatici"

Actorul Sylvester Stallone a anunţat că renunţă la cariera cinematografică, din cauza problemelor de sănătate. Stallone spune că ultimul lucru pe care şi l-ar dori ar fi să ajungă să joace roluri de bătrânei simpatici, doar de dragul de a apărea pe marile ecrane.

În vârstă de 63 de ani, Sylvester Stallone crede că a venit vremea să renunţe la rolurile care l-au consacrat.

Cel mai popular personaj creat de Sylvester Stallone, Rocky Balboa, a luat viaţă într-o noapte de la sfârşitul lunii martie 1975, după vizionarea meciului de box dintre legendarul campion Muhammad Ali şi un necunoscut, Chuck Wepner, care a reuşit să reziste loviturilor lui Ali, pierzând prin decizia arbitrilor, dar reuşind să-l trimită la podea pe campion şi să câştige admiraţia publicului. Inspirat, Stallone s-a încuiat într-o cameră timp de trei zile, în care a scris scenariul filmului. Mai mulţi producători s-au arătat interesaţi de scenariu, dar Stallone a insistat că nu-l vinde decât cu condiţia să joace el însuşi în rolul titular.

Al doilea personaj care l-a menţinut pe Stallone în topul celor mai bine plătiţi actori din lume până la sfârşitul anilor 90 a fost John Rambo, veteran al războiului din Vietnam.


×
Subiecte în articol: film