x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Sylvester Stallone, la 76 de ani! Rambo a participat la premiera celui mai recent film. Cum arată actorul?

Sylvester Stallone, la 76 de ani! Rambo a participat la premiera celui mai recent film. Cum arată actorul?

10 Noi 2022   •   11:26
Sylvester Stallone, la 76 de ani! Rambo a participat la premiera celui mai recent film. Cum arată actorul?
Sursa foto: Hepta

La 76 de ani, emblematicului star de la Hollywood, Sylvester Stallone, i s-au alăturat soția, Jennifer Flavin, și fiicele, la premiera filmului Tulsa King din New York.

Sylvester Stallone a făcut din premiera noului său serial Tulsa King o “afacere de familie”, scrie Daily Mail.

„Tulsa King”, cel mai recent serial de streaming lansat de compania Paramount, este despre un bărbat ajuns la vârsta pensiei, proaspăt ieșit din închisoarea federală, care în loc să sărbătorească cu cafea și cannoli, este trimis de Mafia în vest pentrua înființa o operațiune de jocuri de noroc pe câmpiile din Oklahoma.

„Rocky” joacă în primul său rol major de televiziune cu „Tulsa King”, o drama cu mafioți și Stallone în rolul unui gangster.

Potrivit rezumatului oficial al serialului, „Tulsa King” îl are în rol principal pe „Capul mafiei din New York, Dwight „Generalul” Manfredi (Stallone) imediat după ce este eliberat din închisoare după 25 de ani și exilat fără ceremonii de șeful său pentru a-și înființa un magazin în Tulsa, Okla. Dwight își construiește încet o „echipă” dintr-un grup de personaje improbabile, ajutând la stabilirea unui nou imperiu criminal într-un loc care pentru el ar putea fi la fel de bine pe o altă planetă.”

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: sylvester stallone Tulsa King