x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Informații din lumea animalelor care trăiesc în pădure - prezentate la Muzeul Antipa

Informații din lumea animalelor care trăiesc în pădure - prezentate la Muzeul Antipa

17 Mar 2018   •   13:30
Informații din lumea animalelor care trăiesc în pădure - prezentate la Muzeul Antipa

Lumea animalelor din pădure constituie tema unei noi întâlniri cu Dodi şi Roni la care copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 9 ani sunt invitaţi, sâmbătă, de la ora 11,00, la Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa". 

Potrivit unui comunicat al instituţiei transmis AGERPRES, în prima parte a întâlnirii, copiii, cu ajutorul exploratorilor Dodi şi Roni, vor descoperi care e importanţa veveriţelor pentru ecosistemul pădurii, vor face cunoştinţă cu "cavalerii munţilor" (cocoşul de munte) şi vor afla cele mai interesante curiozităţi despre căprioare, iar cercetătoarea Alexandra Florina Popa le va împărtăşi informaţii şi curiozităţi din lumea celor trei vieţuitoare care trăiesc în pădure. 

"În a doua parte a evenimentului, printr-o serie de jocuri şi ghicitori realizate sub forma teatrului de umbre, copiii vor fi pe rând spectatori şi protagonişti. Actorii păpuşari au pregătit, ca de obicei, o mică surpriză tuturor celor care vor fi inspiraţi de momentele artistice şi vor dori să-şi facă acasă propriul teatru de umbre", precizează organizatorii. 

Înscrierile se pot face pe adresa de e-mail info@antipa.ro, în limita a 50 de locuri, iar taxa de participare este de 15 lei/copil.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: animale pădure muzeul antipa