x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Unul dintre cei mai cunoscuți DJ din Emiratele Arabe vine pe scena principală a festivalului Untold

Unul dintre cei mai cunoscuți DJ din Emiratele Arabe vine pe scena principală a festivalului Untold

de Redacția Jurnalul    |    26 Iul 2023   •   17:15
Unul dintre cei mai cunoscuți DJ din Emiratele Arabe vine pe scena principală a festivalului Untold
Sursa foto: Facebook/ Neversea

Unul dintre cei mai cunoscuți DJ din Emiratele Arabe și vedetă a serialului „Dubai Bling”, DJ Bliss, vine pe scena principală a festivalului Untold.

Una dintre premierele Untold de anul acesta este DJ Bliss, un artist care ajunge pentru prima dată la un festival european. Este vorba despre un artist cu o traiectorie ascendentă, recunoscut pentru contribuția sa inovatoare la scena muzicii electronice din Dubai.

Născut și crescut în această metropolă dinamică, DJ Bliss și-a început cariera în 2004 și a avut o ascensiune rapidă pe scena locală și internațională.

Cu o pasiune inconfundabilă pentru muzica electronică și abilitatea sa de se conecta cu publicul, DJ Bliss a devenit unul dintre cei mai căutați DJ din regiune. A fost primul producător și DJ arab care a avut un turneu și primul artist din Emirate care a reușit să ajungă pe primul loc în clasamentul realizat de iTunes, cu albumul „Made in Dubai”.

Înainte de a cuceri scena internațională, DJ Bliss a atras atenția lumii cu apariția în cadrul show-ului „That’s Entertainment”, difuzat pe canalul TV Dubai One. Acest show a reprezentat și o rampă de lansare pentru cariera sa muzicală, și i-a oferit o platformă pentru a-și demonstra abilitățile de DJ în fața unui public mai larg.

Cu mixuri captivante și producții originale, a fost primul artist din Emiratele Arabe Unite care a semnat contracte cu marile case de discuri. În calitate de producător, Bliss a avut colaborări cu artiști de top, printre care rapperul american Wiz Khalifa și Shaggy.

Popularitatea sa a crescut și pe rețelele de socializare, unde și-a construit o comunitate devotată de ascultători și urmăritori, după ce a avut rolul principal în serialul „Dubai Bling”.

Cunoscut și ca „reprezentantul beat-urilor din Orientul Mijlociu”, DJ Bliss a devenit un artist apreciat în întreaga lume pentru abilitățile sale muzicale și carisma de necontestat.

Va urca pe scena Untold, în premieră, sâmbătă, 5 august.

Festivalul Untold va avea loc în perioada 3 - 6 august 2023.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: dj bliss Untold