x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Phoenix - Baba Novak 2006

Phoenix - Baba Novak 2006

de Alex Revenco    |    08 Oct 2006   •   00:00

Phoenix Records este producator si TVR 2 e coproducatorul turneului care se desfasoara intre 11 si 25 octombrie in zece orase din tara.

AMINTIRI. "Negru Voda", "Mica Tiganiada", "Andrii Popa" etc., piese de rezistenta in toate concertele Phoenix

Phoenix Records este producator si TVR 2 e coproducatorul turneului care se desfasoara intre 11 si 25 octombrie in zece orase din tara.

Dupa ce a fost "anuntat" anul trecut prin concertele de la Bucuresti si Timisoara, promovarea "adevarata" a celui mai recent CD Phoenix incepe saptamana care vine, dupa urmatorul program: 11 octombrie - Constanta - Casa de Cultura, 12 - Braila - Sala Sporturilor, 13 - Brasov - Sala Sporturilor, 14 octombrie - Pitesti - Casa de Cultura, 18 octombrie - Craiova - Casa Studentilor, 19 octombrie - Arad - Casa de Cultura, 20 octombrie - Cluj - Casa Studentilor, 22 octombrie - Bistrita - Sala Sporturilor, 23 - Iasi - Casa de Cultura, 25 octombrie - Bucuresti - Sala Polivalenta.

DVD PHOENIX. Biletele se gasesc online la www.vreaubilet.ro si la Carrefour Orhideea, Unirii (etaj 2), in reteaua Shop Music, la Muzica si la Sala Palatului. La toate concertele din tara, biletele costa 30 RON, iar in Capitala, intre 30 si 60 RON. Toti detinatorii de bilete vor primi la intrarea in sala cate un DVD Phoenix, ce contine patru piese: "Baba Novak" si "Andrii Popa", inregistrari din concert, plus videoclipurile "Mila 2 de langa 3" si "Zori de zi". In deschiderea tuturor concertelor va evolua 15 grade (grup de college rock - punk), primul produs de Phoenix Records. In acest turneu, Phoenix are componenta devenita standard: Nicu Covaci, Ioji Kappl, Mircea Baniciu, Tandarica, Mani Neumann, Cristi Gram, Ionut Contras.

Produs de Nicu & Joji - CD tras in Schimbul 3

Este primul album cu piese noi (in numar de 12) de la "In umbra marelui urs" (2000) incoace si al saselea din cariera (excluzand compilatiile). Muzica este compusa de Nicu Covaci, iar versurile sunt semnate de Covaci, Dinu Olarasu, Razvan Voncu si Calin Angelescu. "Mila 2 de langa 3" a fost primul clip (!) din istoria grupului. Accesand site-ul www.jurnalul.ro, la rubrica Muzica din ziarul nostru de duminica puteti asculta o piesa de pe acest disc.

×
Subiecte în articol: cultura octombrie Phoenix