x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Am bilet, n-am bilet…

Am bilet, n-am bilet…

de Marius Tucă    |    17 Ian 2007   •   00:00

Si pentru ca tot n-o sa citeasca nimeni aceste randuri, cu exceptia lui Nuti, of course, as vrea sa-ti cer sfatul intr-o chestiune f. importanta pentru mine si Bogdan Olteanu: noi putem face la o adica o alianta cu PSD-ul asta reformat…?

Draga Traiane,
Inca din primele randuri vreau sa-ti spun ca eu sunt bine sanatos, ceea ce iti doresc si tie. Acum, pentru ca sunt convins ca pot sa ma bazez pe discretia ta, as vrea sa te rog sa vorbesti tu putin cu Theodor Stolojan sa ne mai lase si pe noi in pace.
Sa-si inregistreze partidul, frate, da’ sa lase PNL-ul in pace. Am auzit, da’ n-am vazut, ca Nuti ar fi spus ceva despre un bilet pe la emisiunea lui Gadea si Cristoiu, un bilet pe care ti l-as fi trimis eu acum vreo doi ani. Chiar daca ar fi asa, nu vad ce cauta Nuti in toata combinatia asta, si, mai ales, ce cauta ea intre noi doi.
Roag-o frumos daca o vezi sa-mi dea un telefon, ca am un business pentru ea cu RAPPS. Si pentru ca tot n-o sa citeasca nimeni aceste randuri, cu exceptia lui Nuti, of course, as vrea sa-ti cer sfatul intr-o chestiune f. importanta pentru mine si Bogdan Olteanu: noi putem face la o adica o alianta cu PSD-ul asta reformat, fara Mitrea, condus de Geoana, care uraste guvernarea portocalie?
Calin

P.S. Nu ti-am spus eu ca mai devreme sau mai tarziu te va lasa. De-acum avem si noi o varsta, Traiane...

×
Subiecte în articol: editorial