x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Despre Revolutie

Despre Revolutie

de Marius Tucă    |    19 Mar 2004   •   00:00

Jurnalul National va continua si de aici inainte sa publice marturii, documente, fotografii despre evenimentele din decembrie ‘89.

E de datoria noastra sa aducem la lumina intamplarile care au schimbat total istoria Romaniei.

Cred ca putem sa facem acest lucru fara patima, fara incrancenare, cu detasarea pe care ti-o da doar trecerea timpului.

La sfarsitul acestui an, in decembrie se vor implini 15 ani de la Revolutia romana, ceea ce ne face sa credem ca vor iesi la suprafata multe dintre lucrurile, dovezile si marturiile care sa intregeasca tabloul evenimentelor dramatice care ne-au schimbat viata, destinul.

Saptamana viitoare vom continua dezvaluirile pe aceasta tema, abordand in special toate acele zone ale Revolutiei care au ramas misterioase pana-n zilele noastre, acele evenimente neelucidate. In paralel cu publicarea dezvaluirilor, investigatiile noastre continua, trecand de-acum la realizarea unui proiect amplu care va avea mai multe etape.

Printre proiecte se afla editarea unor carti si realizarea unui film documentar in mai multe episoade, care va cuprinde tocmai marturiile, documentele, dezvaluirile de care vorbeam.

Chiar daca uneori ajungem foarte greu la surse, chiar daca exista documente care inca sunt tinute ascunse, demersul nostru jurnalistic nu mai poate fi oprit.

Asta si pentru ca sunt foarte multi oameni care s-au hotarat in sfarsit sa vorbeasca si au venit in intampinarea noastra, ca sa nu mai vorbesc de interesul uriaspe care l-ati aratat dumneavoastra, cititorii Jurnalului National, si opinia publica in general.

×
Subiecte în articol: editorial