x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale "Istoria comunismului romanesc!"

"Istoria comunismului romanesc!"

de Marius Tucă    |    20 Sep 2004   •   00:00

Dezvaluirile despre Revolutia romana vor continua in Jurnalul National pana la sfarsitul lui 2004. Anul acesta se implinesc incisprezece ani de la evenimentele dramatice care au schimbat destinul Romaniei. Editiile speciale, anchetele, reportajele, dezvaluirile senzationale, dezbaterile pe care le-a pregatit redactia noastra despre evenimentele din decembrie ’89 reprezinta munca dintr-un an intreg.

Credem ca importanta exceptionala pentru istoria romanilor a celor intamplate la sfarsitul anului de gratie ’89 a facut necesar demersul nostru. Ceea ce urmeaza sa publicam in continuare, in saptamanile viitoare o sa va convinga o data in plus. Apogeul campaniei noastre il vor constitui aparitiile unor editii speciale de colectie tocmai in zilele in care se vor implini 15 ani de la Revolutia romana.

Tot in aceasta toamna, mai exact pe data de 6 octombrie 2004 incepe publicarea in paginile Jurnalului National a unei noi campanii: "Istoria Comunismului romanesc". Departamentul "Istorie recenta" al ziarului nostru lucreaza de cateva luni bune la realizarea acestui serial, care va fi gazduit saptamana de saptamana in paginile Jurnalului National. Va fi vorba de o prezentare detasata, fara prejudecati, fara patetisme dar cu pasiunea celor care vor sa afle cat mai multe despre aceasta perioada care a marcat secolul trecut al existentei noastre. Experienta Laviniei Betea, cea care conduce departamentul de Istorie recenta si pasiunea celor care fac parte din acesta, toti tineri absolventi de Istorie, sunt argumentele increderii ca aceasta campanie are toate sansele sa se transforme dintr-o experienta unica, intr-un succes gazetaresc. Dar mai multe amanunte despre aceasta campanie "Istoria comunismului romanesc" in perioada urmatoare, cand va avea loc pe aceasta tema si o emisiune la Antena 1.

×
Subiecte în articol: editorial