x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun 20.000 de dolari pentru o întânire cu Charlize Theron

20.000 de dolari pentru o întânire cu Charlize Theron

07 Dec 2010   •   12:08
20.000 de dolari pentru o întânire cu Charlize Theron
Sursa foto: Lucy Nicholson/REUTERS

Aceasta este suma pe care s-a vândut frumoasa actriţă pentru o zi la o licitaţie caritabilă pe care Charlize Theron a găzduit-o în New York. Fericitul câştigător o va putea duce pe actriţa în vârstă de 35 de ani la un meci de baschet al echipei Los Angeles Lakers.

Licitaţia, deschisă iniţial doar pentru cele două bilete la meciul de baschet, a fost "îmbunătăţită" pe parcurs, atunci când actriţa a anunţat că îl va însoţi pe câştigător la meci. "Toţi bărbaţii din cameră dublau ofertele pentru cele două bilete dacă Charlize ar fi fost de acord să îi însoţească la meciul echipei Lakers. Ea a încuviinţat pentru suma de 20.000 de dolari", a spus o sursă care a luat parte la licitaţia desfăşurată în cadrul "Charlize Theron Africa Outreach Project", citată de contactmusic.com. 

Prin intermediul "Charlize Theron Africa Outreach Project", actriţa încearcă să ajute copiii şi comunităţile din ţara ei natală, Africa de Sud. Ea a început acest proiect încă din anul 2007, iar anul trecut a luat o pauză în carieră pentru a se dedica acestor acţiuni de într-ajutorare. Anul acesta, ea s-a întors însă pe platoul de filmare, pentru a licra la producţia "Young Adults" în New York. 

×
Subiecte în articol: licitatie caritate charlize theron