x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Albert şi Charlene de Monaco, indignaţi din cauza zvonurilor preluate de presa internaţională

Albert şi Charlene de Monaco, indignaţi din cauza zvonurilor preluate de presa internaţională

21 Iul 2011   •   09:51
Albert şi Charlene de Monaco, indignaţi din cauza zvonurilor preluate de presa internaţională

Albert al II-lea de Monaco si sotia sa Charlene si-au exprimat miercuri seara 'indignarea fata de zvonurile' vehiculate in presa, dupa mai multe saptamani de valva mediatica privind presupuse tensiuni in cadrul cuplului inainte si dupa nunta, releva agentia de presa France Presse, preluata de Agerpres. 'Dorim sa ne exprimam indignarea fata de aceste zvonuri. Este de nesuportat', a afirmat suveranul in fata reprezentantilor presei convocati la palat, intre care un ziarist de la Nice Matin, precum si redactorii-sefi ai unor publicatii din principat.

'Este regretabil ca media vehiculeaza astfel de zvonuri fara ca macar sa verifice informatiile. Mi se pare un lucru nedemn pentru confratii vostri. Am respectat intotdeauna libertatea de exprimare, dar difuzarea unor false informatii este lamentabila si pasibila de sanctiuni penale', a spus in continuare printul de Monaco, citat de ziarul Nice-Matin in editia sa de joi. 'Uneori aceste zvonuri ne-au facut sa zambim, ca atunci cand media au explicat ca printesa si cu mine am dormit separat, nu in acelasi hotel in Africa de Sud', a spus el, adaugand ca acest lucru a avut drept cauza 'ratiuni practice'. Potrivit ziarului Nice-Matin, Albert al II-lea a profitat de luna de miere din Africa de Sud pentru a avea cateva intalniri de afaceri, prin aceasta explicandu-se faptul ca cei doi au inoptat in hoteluri separate la Durban.

Intre 9 si 20 iulie, cuplul a reusit sa fuga de paparazzi intr-un sejur in Mozambic, scrie Nice-Matin. Acesta a fost - a spus printul - 'un sejur minunat, nu am fost deranjati', ceea ce nu a pus insa capat zvonurilor privind un posibil dezacord intre cei doi in presa internationala.
'Exista o persoana sau persoane care doresc raul Monaco', a atacat suveranul presa, fara sa dea nume. Cu cateva zile inainte de nunta, care a fost celebrata la 2 iulie a.c., saptamanalul L'Express a scris ca mireasa ar fi dorit sa plece din principat. Aceste zvonuri au fost dezmintite de mai multe ori de palat, ca si cele din timpul lunii de miere a cuplului princiar in Africa de Sud

×