x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun "Baby Spice" aşteaptă din nou un copil

"Baby Spice" aşteaptă din nou un copil

04 Noi 2010   •   00:00
"Baby Spice" aşteaptă din nou un copil

Emma Bunton, fostă membră a grupului Spice Girls, a anunţat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Cântăreaţa britanică are deja un fiu în vârstă de trei ani cu rockerul Joe Jones, solistul trupei CherryBlackStone.



În urmă cu câteva luni, cântăreaţa în vârstă de 34 de ani anunţa că îşi doreşte să rămână însărcinată anul acesta, informează contactmusic.com, preluat de Mediafax. "Familia noastră se va mări şi suntem foarte bucuroşi să vă anunţăm că vom avea un al doilea copil, iar dorinţa lui Beau de a avea un frăţior sau o surioară se va împlini!", a anunţat cântăreaţa britanică, cunoscută sub numele "Baby Spice" în timp ce era membră a grupului Spice Girls.

Formaţia Spice Girls, fondată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, "Wannabe",  în 1996. Acesta s-a situat pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Astfel s-a născut un fenomen internaţional similar Beatlemaniei, "Girl Power". În cinci ani de existenţă, trupa a vândut 55 de milioane de albume.

Presa britanică a publicat de curând informaţii potrivit cărora membrele grupului Spice Girls intenţionează să se reunească pentru a filma un lungmetraj biografic şi pentru a cânta la ceremonia oficială de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012.

×
Subiecte în articol: lumea