x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Divorţ? Imposibil

Divorţ? Imposibil

de Irina Cristea    |    27 Ian 2010   •   00:00
Divorţ? Imposibil
Sursa foto: Fred Prouser/Reuters

Că se despart sau rămân un cuplu, că îşi împart egal averea sau se ceartă pe fiecare bănuţ, că mai locuiesc împreună sau Brad şi-a luat deja o altă casă, nimic nu e sigur zilele acestea în privinţa relaţiei dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie. Cu două excepţii: cei doi nu pot divorţa, iar relaţia lor a ajuns să-l intereseze şi pe premierul Marii Britanii.



"Am fost invitată, de curând, la reşedinţa premierului Gordon Brown. M-a întrebat ce părere am despre o serie de subiecte, de la mobilitate socială la cultura consumeristă... şi, apoi, inevitabil: «Dar ce se-aude cu Brad şi Angelina?»", spune, în The Times, o jurnalistă de la revista de modă Grazia. "Mi-am dat seama atunci că avem de-a face cu o obsesie generală, dacă până şi premierul Marii Britanii este curios să afle informaţii", continuă jurnalista. Zilele acestea, atât taboidele, cât şi ziarele "serioase" abundă de informaţii contradictorii despre relaţia faimoşilor actori.

În timp ce jurnaliştii tot scriu despre despărţire, divorţ, împărţirea averii de 330 de milioane şi a custodiei asupra celor şase copii, site-ul american TMZ atrage atenţia asupra unui amănunt de bun simţ: divorţul este o afacere imposibilă pentru că Brad şi Angelina nu sunt căsătoriţi.

De altfel, site-ul specializat în informaţii din showbiz, care şi-a deovedit credibilitatea în cazul Michael Jackson, dă drept sigură informaţia că cei doi actori nu au de gând să pună punct relaţiei. "«E o tâmpenie», spune sursa noastră, care sigur ştie despre ce e vorba, despre informaţiile privind despărţirea", scrie TMZ.com. Alte publicaţii scriu că Bradd Pitt şi-a cumpărat deja o nouă locuinţă, dotată inclusiv cu o peşteră, pentru a-şi aduna gândurile şi a depăşi cât mai uşor dificila perioadă.

Nici Pitt, nici Jolie nu au comentat până acum, direct sau prin vreun reprezentant, informaţiile privind eventuala lor despărţire.

×
Subiecte în articol: magazin angelina jolie zvon brad pitt divor