x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Elena Udrea / Tăriceanu este penibil şi ca bărbat şi ca om politic

Elena Udrea / Tăriceanu este penibil şi ca bărbat şi ca om politic

de Ovidiu Ciutescu    |    14 Apr 2008   •   00:00
Elena Udrea /  Tăriceanu este penibil şi ca bărbat şi ca om politic

Secretarul executiv al PD-L, Elena Udrea, a declarat, duminică, la Târgu-Jiu, că premierul Călin Popescu Tăriceanu este "penibil şi jenant şi ca om politic şi ca bărbat.

Secretarul executiv al PD-L, Elena Udrea, a declarat, duminică, la Târgu-Jiu, că premierul Călin Popescu Tăriceanu este "penibil şi jenant şi ca om politic şi ca bărbat.

ATAC. Elenei Udrea a făcut această declaraţie după ce, vineri, premierul Călin Popescu Tăriceanu îl avertiza pe fostul secretar general al Guvernului Ilie Bolojan, candidat la primăria Oradea, că "blonda de la PD-L, alături de un grup de şacali" ar avea interese în legătură cu casele şi terenurile RA-APPS. "Vezi că ai două probleme aici: ai un grup de şacali, care vor încerca să pună mâna pe case şi terenuri ale regiei, în frunte cu blonda de la PD, Elena Udrea, cea care a făcut numeroase servicii preşedintelui", a spus Tăriceanu. Elena Udrea, alături de Raluca Turcan, Teodor Stolojan şi Radu Berceanu, a participat, duminică, la Târgu-Jiu, la lansarea oficială a candidaţilor PD-L la cele 70 de primării ale judeţului Gorj. Evenimentul s-a desfăşurat în sala Casei de Cultură din Târgu-Jiu, şi a putut fi vizionat de mulţimea din Piaţa Prefecturii, pe ecranele montate în centrul municipiului. La primăria Târgu Jiu intră în cursă inginerul silvic Gheorghe Novac, pe listele de candidaţi evidenţiindu-se şi deputatul PNL Gorj, Marcel Romanescu – la primăria Turcineşti. Secretatul executiv al PD-L, Elena Udrea, a mai vorbit la Târgu Jiu despre "marea trădare" a liberalilor, "pusă la cale de Tăriceanu şi Olteanu la braţ cu Iliescu şi Hrebenciuc. În 2004 ne-am ales greşit partenerii, ne-am aliat cu trădătorii, este o greşeală pe care nu trebuie să o ascundem pentru că ne aparţine".

×
Subiecte în articol: magazin udrea