x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gheorghe Tadici s-a decis: Rămâne la Oltchim!

Gheorghe Tadici s-a decis: Rămâne la Oltchim!

de Ovidiu Ciutescu    |    04 Feb 2008   •   00:00
Gheorghe Tadici s-a decis: Rămâne la Oltchim!

9:57 • Antrenorul Gheorghe Tadici şi-a prelungit cu încă două sezoane contractul cu campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea. Cu puţin timp în urmă, Tadici era convins că activitatea la la campioana României se va încheia: „În vară mă întorc acasă, la Zalău. Nu mai pot rămâne aici din cauza familiei. Nimic nu poate schimba asta”.

Antrenorul Gheorghe Tadici şi-a prelungit cu încă două sezoane contractul cu campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea. Cu puţin timp în urmă, Tadici era convins că activitatea la la campioana României se va încheia: „În vară mă întorc acasă, la Zalău. Nu mai pot rămâne aici din cauza familiei. Nimic nu poate schimba asta”.

LONGEVIV. Acum, pe antrenorul naţionalei îl domină optimismul: "Voi deveni cel mai longeviv antrenor pe banca tehnică a formaţiei vâlcene. Au mai fost câţiva antrenori care au stat câte doi-trei ani la Oltchim, dar în mai multe mandate". Tadici îl va avea colaborator tot pe secundul Popa Seviştean. Obiectivele vor rămâne şi ele neschimbate: câştigarea întrecerilor interne şi atingerea fazelor superioare în Liga Campionilor.În actualul mandat, Gheorghe Tadici şi-a trecut deja în palmares cinci trofee cu Oltchim, titlul în Liga Naţională, Cupa României, Supercupa României, Cupa Cupelor şi Supercupa Europei. De asemenea, Tadici a trecut în premieră cu Oltchim de grupele principale ale Ligii Campionilor, roş-albastrele fiind considerate una din principalele favorite la câştigarea celei mai puternice competiţii intercluburi.

×
Subiecte în articol: magazin tadici