x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Jay-Z şi Beyonce şi-au sărbătorit luxos aniversarea în Bahamas

Jay-Z şi Beyonce şi-au sărbătorit luxos aniversarea în Bahamas

08 Apr 2011   •   14:30
Jay-Z şi Beyonce şi-au sărbătorit luxos aniversarea în Bahamas

Jay-Z şi-a surprins soţia, ducând-o în Bahamas pentru ce-a de-a treia aniversare de la căsătorie. Rapper-ul milionar a încântat-o pe Beyonce, tratând-o regeşte la vila lor din Bahamas, pe care a decorat-o din plin cu florile lor favorite, cu şampanie la rece şi cine romantice pe plajă la lumina lumânărilor, scrie Female First.

Însă, cu toate că era aniversarea lor, cei doi au fost mai mult decât fericiţi să petreacă timp şi cu alte persoane. Cuplul a fost încântat în special de faptul că s-a întâlnit cu actorul Verne Troyer, care a jucat cu Beyonce în „Austin Powers: Goldmember”, pe care, de altfel, cei doi l-au invitat la masă. După ce îşi vor încheia scurta vacanţă, Beyonce urmează să se întoarcă în studio, pentru a lucra la cel de-al patrulea album pe care îl v lansa la sfârşitul lunii iunie.

Acest gen de surprize nu sunt, însă, ceva nou pentru cântăreaţă, binecunoscut fiind faptul că Jay-Z îşi răsfaţă soţia cu daruri scumpe. Anul trecut, de Crăciun, rapper-ul i-a cumprat soţiei sale genţi în valoare de 350.000 de dolari. Nici Beyonce nu se lasă, însă, mai prejos. Cu ocazia aniversării a 41 de ani, ea i-a dăruit soţului său un Bugatti Veyron Grand Sport care a costat-o nu mai puţin de 2 milioane de dolari.  

×
Subiecte în articol: beyonce Jay-Z bahamas aniversare