x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Jennifer Garner a născut un băiat

Jennifer Garner a născut un băiat

de Mediafax    |    29 Feb 2012   •   11:26
Jennifer Garner a născut un băiat

Actrita americana Jennifer Garner, sotia actorului Ben Affleck, a nascut un baietel, acesta fiind al treilea copil al cuplului, informeaza MEDIAFAX.

Bebelusul s-a nascut intr-o clinica din Santa Monica, a confirmat o sursa pentru revista People.

Cei doi actori, ambii in varsta de 39 de ani, au deja doua fiice - Violet, nascuta in decembrie 2005, si Seraphina, nascuta in ianuarie 2009.

Garner si Affleck au anuntat ca vor deveni din nou parinti in august 2011. Jennifer Garner, care s-a remarcat cu rolul din serialul TV "Alias", a anuntat in ianuarie anul acesta, in emisiunea de televiziune a lui Jay Leno, ca medicii i-au comunicat deja sexul copilului, dar a decis impreuna cu sotul ei sa faca publica aceasta informatie abia dupa nasterea bebelusului.

"Va fi atat de ciudat sa avem un baietel", a declarat Garner la scurt timp dupa aceea intr-o alta emisiune TV, prezentata de Ellen DeGeneres, adaugand insa ca aceasta experienta de viata va fi "cool si diferita".

Jennifer Garner si Ben Affleck s-au casatorit in iunie 2005, dupa ce s-au cunoscut in 2003, pe platourile de filmare de la "Daredevil".

×
Subiecte în articol: copil familie jennifer garner Ben Affleck