x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Justin Bieber a ajuns iar la poliţie. Fanii l-au petrecut până la secţie

Justin Bieber a ajuns iar la poliţie. Fanii l-au petrecut până la secţie

30 Ian 2014   •   07:48
Justin Bieber a ajuns iar la poliţie. Fanii l-au petrecut până la secţie
Sursa foto: WARREN TODA/EPA

Înconjurat de fani adolescenţi, de cameramani şi de fotoreporteri, cântăreţul canadian de 19 ani Justin Bieber s-a predat miercuri la o secţie de poliţie din Toronto - la numai o săptămână după ce fusese clientul poliţiştilor din California.

De data aceasta, "vizita" este legată de un incident petrecut la sfârşitul anului trecut şi în care au fost implicaţi gaşca lui de prieteni şi un şofer de limuzină care îi transporta de la bar la hotel, la ore mici ale dimineţii de 30 decembrie. Atunci, şoferul a chemat poliţia, după ce unul dintre pasageri l-a lovit repetat cu pumnul în ceafă, în timp ce conducea. Omul care l-a agresat pe şofer a fugit înainte de sosirea poliţiştilor. Cu toate acestea, cântăreţul este acuzat de asalt şi va apărea în instanţă pe 10 martie. Avocatul său speră ca Bieber să scape cu o contravenţie - scrie BBC.

Joia trecuta, Justin Bieber a intrat din nou în necaz, după ce poliţiştii din California l-au prins conducând cu viteză, beat şi cu permisul expirat. Este posibil ca faptele să nu fie atât de grave pe cât sună, cântăreţul fiind eliberat pe o cauţiune de numai 2.500 de dolari.

Dar şi acest incident vine după o altă întâlnire Bieber - poliţie. La începutul anului, locuinţa sa din California a fost percheziţionat, după ce un vecin l-a reclamat că i-ar fi aruncat cu ouă în casă, producându-i pagube de mii de dolari. Nu se cunosc încă rezultatele, dar în timpul căutărilor unul dintre prietenii cântăreţului a fost arestat pentru posesie de droguri.

Miercuri, o petiţie a unui cetatean care cere expulzarea lui Bieber din Statele Unite strânsese 100.000 de semnături pe site-ul Casei Albe. Nu se ştie dacă administraţia americana va da un răspuns dar, în orice caz, preşedintele nu are puterea de a ordona expulzări.

×
Subiecte în articol: Justin Bieber politie arestare