x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun La mulţi ani, Clint Eastwood

La mulţi ani, Clint Eastwood

25 Mai 2007   •   00:00

Favorit al Hollywood-ului şi de patru ori căştigător al premiului Academiei, Clint Eastwood şi-a inceput cariera la munca de jos. Cu ocazia aniversării celor 77 de ani ai săi, The MGM Channel prezintă trei filme western avăndu-l ca protagonist. In "Pentru căţiva dolari in plus" (peliculă din 1967), Clint Eastwood este "Omul fără nume".

Cel bun, cel rău, cel urăt

Favorit al Hollywood-ului şi de patru ori căştigător al premiului Academiei, Clint Eastwood şi-a inceput cariera la munca de jos. Cu ocazia aniversării celor 77 de ani ai săi, The MGM Channel prezintă trei filme western avăndu-l ca protagonist. In "Pentru căţiva dolari in plus" (peliculă din 1967), Clint Eastwood este "Omul fără nume".

El face echipă cu la fel de periculosul Lee Van Cleef in urmărirea unui criminal sadic şi a bandei lui. Un film clasic, plin de acţiune. In "Cel bun, cel rău, cel urăt" (SUA 1967), Eastwood interpretează din nou personajul invincibil "Omul fără nume". De data aceasta el urmăreşte recuperarea celor 200.000 de dolari ai Confederaţiei. Ultimul film al serii "Spănzuraţi-i sus şi scurt" (SUA 1968), il prezintă pe Clint Eastwood intr-o poveste in care o bandă de răufăcători fac două greşeli esenţiale: spănzură pe cine nu trebuie şi nu il spănzură bine...

Special Clint Eastwood / Film / Joi 22:30 MGM Channel

Aniversare

The Greatest Story Ever Told

Pentru că duminică se aniversează 100 de ani de la naşterea marelui actor John Wayne, MGM a pregătit o seară specială. Trei filme de excepţie asupra căruia Wayne şi-a pus amprenta. Primul pe listă este "The Greatest Story Ever Told" (SUA, 1965), un film despre viaţa lui Iisus, in care actorul ii are ca parteneri pe Max Von Sydow, Charlton Heston şi Angela Lansbury. Urmează "Horse Soldiers" (1959), un film ce are la bază o poveste reală despre misiunea Uniunii de a distruge o cale ferată. Seara se incheie cu "Legend of the Lost" (1957), o poveste exotică plină de acţiune, mister şi intrigă, in deşertul Sahara.

Centenar John Wayne! / Special / Duminică 19:15 MGM Channel

I Should Be So Lucky

Ziua Kylie Minogue

Frumoasa căntăreaţă de la Antipozi implineşte luni 39 de ani. Cu acest prilej, VH1 a pregătit o zi specială Kylie Minogue. Cele mai bune melodii, cele mai frumoase videoclipuri, documentare, interviuri, toate pentru a creiona portretul divei care in ultima perioadă chiar a putut spune "I should be so lucky". In urma unui tratament riguros, frumoasa căntăreaţă a reuşit să scape de necruţătorul cancer, boală ce i s-a instalat la săn.

Ziua Kylie Minogue / Special / Luni VH1 Â Â Â Â

Invitaţie la operă

Cenuşăreasa

Cenerentola este sora vitregă săracă, la mila lui Don Magnifico, a celor două surori, Clorinda şi Thisbe. Cănd Prinţul Ramiro, deghizat in valet, o vede pe Cenuşăreasa, cei doi se indrăgostesc aproape instantaneu. Cenuşăreasa reuşeşte să ajungă la bal, ca o misterioasă doamnă, iar Prinţul ii declară din nou iubirea. Dar Cenerentola dispare, lăsănd in urmă una dintre brăţările sale. Mai tărziu, cănd Prinţul il vizitează pe Don Magnifico, vede pe braţul Cenuşăresei o brăţară identică, iar adevărul iese la iveală, spre furia surorilor.

Cenuşăreasa / Operă / Sămbătă 21:45 MEZZO TV

×
Subiecte în articol: clint eastwood clasic eastwood