x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lady Gaga face yoga în ghete cu platformă

Lady Gaga face yoga în ghete cu platformă

04 Noi 2010   •   00:00
Lady Gaga face yoga în ghete cu platformă

Pentru oamenii obişnuiţi,  yoga creează în mintea tuturor imaginea unor cursanţi îmbrăcaţi în ţinute lejere şi pantofi confortabili. Lady Gaga nu renunţă, însă, nici măcar în acest caz la pantofii cu toc sau platformă pe care îi asortează permanent ţinutelor sale excentrice, scrie dailymail.co.uk. Cântăreaţa merge la  un curs  de bikram  yoga cu încălţăminte atât de înaltă încât şi-a ţinut cu greu echilibrul. Din cauza pantofilor, Gaga a avut nevoie de susţinere fizică pentru a urca treptele centrului de yoga.

Lady Gaga este un mare fan al bikram yoga, ea participând la şedinţe mai ales înainte de a urca pe scenă. Printre fanii acestui tip de yoga - denumit şi "cald", deoarece exerciţiile defăşoară într-un mediu cât se poate de încălzit - se numără şi Madonna sau Cameron Diaz.

După ce şedinţa a luat sfârşit, Gaga s-a întors la hotelul în care stătea pentru a-şi schimba ţinuta vestimentară. Nerenunţând la ghetele cu platformă, cântăreaţa s-a îndreptat spre studioul de înregistrări din Londra, oraş în care se află în prezent.


×
Subiecte în articol: lumea