x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Muzica - Gata cu cantatul!

Muzica - Gata cu cantatul!

de Raluca Grintescu    |    27 Oct 2006   •   00:00
Muzica  -  Gata cu cantatul!

Puff Daddy renunta la microfon si se apuca serios de produs albume pe banda si de promovat artisti talentati

P. Diddy vrea sa se retraga de pe scena dupa lansarea noului album "Press Play". Materialul, care are invitati precum Big Boy, Nas, Kanye West, Christina Aguillera si Pharrell, este diferit fata de primele albume ale rapperului. "Sa fiu cinstit, as cam vrea sa renunt la cantat. Primele mele albume vorbesc despre drame, moarte, tragedii, suisuri si coborasuri. «Press Play» este un material inchinat dragostei si as vrea sa-mi inchei cariera intr-o nota mai suava", spune artistul. Insa P. Diddy a dat o lovitura si mai mare. El a dat mana cu Goldmark Industries, una dintre cele mai mari corporatii din industria muzicii hip-hop americane. Sean Combs (P. Diddy) este cel care a creat label-ul Boys Records, iar contractul cu Goldmark va aduce ambelor parti venituri extrem de "grase". De cealalta parte, Goldmark va obtine prin distribuirea noului album Puff Daddy in jur de 78 de milioane de dolari, in timp ce Diddy se va "scoate" cu 12 milioane de dolari.

TUN GRAS. Dupa o asemenea afacere, Goldmark Industries va deveni cea de-a doua mare corporatie din industria muzicii hip-hop si R&B. Sean "P. Diddy" Combs s-a aratat extrem de incantat de "tun", iar daca cineva stie cu ce se mananca toata aceasta "masinarie", atunci numele P. Diddy este acesta. Ca sa va faceti o impresie, Bad Boy International Entertainment Group, compania lui P. Diddy, desfasoara numeroase afaceri, precum producere si distribuire de albume, management artistic, televiziune si film, publicitate, linii vestimentare si restaurante. Ce-i iese lui Diddy? La sfarsitul anului, cand e vremea de numarat banii, rapperului ii intra in buzunar vreo 300 de milioane de dolari. In doar opt ani, P. Diddy a reusit sa schimbe industria showbizz-ului catapultand muzica si stilul vietii de ghetou in mainstream.

FLASH NEWS
STUDIO. Coldplay si-a cumparat o proprietate in Londra, pe care vrea s-o transforme in studio de inregistrari. De asemenea, cladirea situata in Hampstead va gazdui si staff-ul trupei. Chiar daca au zis ca va lua o pauza, cei de la Coldplay tin totusi mortis sa lucreze la un nou album chiar in incinta cumparata recent.

DIN NOU. Membrii trupei Genesis au anuntat ca se vor reuni pentru un turneu, insa fara membrul fondator Peter Gabriel, care a parasit grupul in 1975. Phil Collins, Mike Rutherford si Tony Banks vor iesi din nou pe scena pentru o serie de concerte. Nu se stie cand se va intampla acest lucru, cert este insa ca trupetii au vorbit deja despre un posibil album. Din 1965, momentul in care a luat fiinta trupa, Genesis a vandut peste 130 de milioane de albume in lume.

IARBA. Intr-un recent interviu televizat, George Michael a vorbit fara restrangeri despre dependenta sa de droguri. Ba mai mult, artistul pop chiar fuma "iarba" in momentul interviului. "Este singurul drog care merita sa-l iei. Eu fumez «iarba» de la 22 de ani, pentru ca ma face fericit din toate punctele de vedere." Michael a marturisit, de asemenea, ca a mai incercat si alte droguri de-a lungul timpului.
×
Subiecte în articol: diddy