x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Muzica - Heidi Klum, pe urmele sotului

Muzica - Heidi Klum, pe urmele sotului

de Raluca Grintescu    |    22 Dec 2006   •   00:00

Celebrul fotomodel se lanseaza in muzica

Celebrul fotomodel se lanseaza in muzica

Heidi Klum vrea sa mai faca si altceva si ce lucru mai potrivit decat sa arate lumii nu numai ca e frumoasa, dar ca are si veleitati muzicale. Astfel ca Heidi a inregistrat piesa "Wonderland", care s-a lansat oficial pe piata la 17 decembrie. Si pentru ca este vorba despre o melodie de Craciun, "Wonderland" beneficieaza si de un videoclip in spiritul Sarbatorilor. "Ne-a venit ideea acestui cantec in timp ce eram intr-o statiune din Alpii elvetieni sa filmam un spot tv. Decorul si atmosfera erau incantatoare, aproape magice si «Wonderland» a fost ceea ce a iesit de aici. Este o piesa de Craciun speciala", explica Heidi. Piesa include si o parte interpretata de un cor de copii. "Te face sa te simti bine! D
e fiecare data cand le puneam piesa, copiii mei se entuziasmau!", mai spune fotomodelul.

DONATIE. Deoarece Craciunul este o sarbatoare speciala, mai ales pentru copii, Heidi a decis ca toate veniturile care ii vor reveni din vanzarile single-ului vor fi donate unei organizatii caritabile. "Wonderland este dedicata tuturor copiilor din intreaga lume, chiar si celor care au depasit putin varsta copilariei. Voi dona toti banii fundatiei Bethanien din orasul meu natal, Bergisch-Gladbach."

Cariera lui Heidi Klum, acum in varsta de 33 de ani, a inceput in 1992, cand aceasta a castigat un concurs de modelling din orasul sau natal din Germania. De aici, drumul sau spre faima a fost deschis, si astazi ea este una dintre cele mai apreciate fotomodele ale lumii, care intre timp s-a axat mai mult pe televiziune, fiind prezentatoare la un post german. Incepand cu 16 noiembrie, clipul piesei "Wonderland" este difuzat de postul german PRO 7.

Regina ghetii

Heidi va aparea si intr-un spot publicitar pentru parfumurile Douglas. Acest spot o are in centru pe Heidi ca o regina a ghetii intr-o caleasca magica acoperita in totalitate cu cristale Svarowsky. Fondul muzical va fi piesa "Wonderland", compusa de Dieter Müller, Frank Meyer si Claudio Pagonis.

FLASH NEWS
VECHI-NOI. Primele doua albume semnate Green Day, "1,039/Smoothed Out Slappy Hours" si "Kerplunk!", s-au lansat din nou. "Kerplunk!" nu include si alte bonusuri, insa pe "1,039/Smoothed Out Slappy Hours" gasim 20 de minute de concert live din 1990-1991, versurile originale scrise de Billie Joe Armstrong, postere din concerte si un interviu radio din 1991. Artistii se afla in studio, unde lucreaza la urmatorul material, o continuare a celebrului "American Idiot", lansat in 2004.

LOCUL UNU. "Press Play", cel mai nou material semnat P. Diddy, a intrat direct pe prima pozitie in topul Billboard 200 si Billboard R&B/Hip-Hop Albums. Munca asidua a rapperului atat in studio, cat si in concerte, a fost rasplatita prin acest No 1 care marcheaza un nou punct pentru cariera artistului. Artistul concerteaza inca din octombrie in Europa, pentru a-si promova materialul. Mai mult, Diddy va incepe filmarile la pelicula "A Raisin In The Sun", continuarea rolului sau de pe Broadway.

DUPA 33 DE ANI. The Stooges, trupa care este considerata a fi promotoarea genului punk, va scoate primul album de studio, dupa mai bine de 33 de ani (ultimul fiind lansat in 1973). La noul album, "Weirdness", toti cei trei membri fondatori si-au dat mana: solistul Iggy Pop, chitaristul Ron Asheton si tobosarul Scott Asheton. Lor li se alatura Mike Watt, basistul trupei Firehouse, si saxofonistul Steve Mackay. Lansarea albumului va fi urmata si de un turneu mondial.
×
Subiecte în articol: heidi