x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Muzica / O mare familie

Muzica / O mare familie

de Raluca Grintescu    |    26 Mai 2006   •   00:00
Muzica / O mare familie

Noul album infirma zvonurile conform carora Sisu si Puya au "divortat"

Noul album infirma zvonurile conform carora Sisu si Puya au "divortat"

Ce aduce nou acest album?
E un album complet, cu 18 trackuri produs de Scandalos Music pentru R.U.L., labelul underground al Casei de discuri Roton, care va iesi pe piata la jumatatea lunii iunie. Echipa care a lucrat la el a fost destul de mare, iar negativele nu au fost facute exclusiv de noi. Ca gen, l-as asemana cu "Nicaieri nu-i ca acasa".

Cu cine ati colaborat la album?
Bitza, Cabron, Shobby, Moni-k, Brugner, Nico, Verbal, Alex si multe nume mai putin cunoscute, cum ar fi C.I.A., o trupa noua din Craiova. Colaborarile s-au bazat mai mult pe talent si afinitati reciproce; nu am vrut sa facem colaborari de dragul vanzarilor!

Care a fost piesa la care ati lucrat cel mai mult?
De la concept pana la inregistrare… De obicei, cand lucrezi mult la o piesa nu prea iti iese, e clar ca nu ai inspiratie, asa ca am facut mai multe din care am ales. Cel mai bine iese intotdeauna aia care vine de la sine.

Care sunt cele mai importante elemente: refrenul sau sectiunea ritmica?
Cred ca refrenul in primul rand, urmat indeaproape de ritm.

Care a fost cel mai important moment din cariera/viata "Familiei"?
Momentul cand am lansat "Tupeu de borfas"; asta ne-a creat un nume si o notorietate pe care o resimtim si astazi.

Daca ar fi sa inventati un nou stil de muzica, cum ar suna?
Nu prea mai ai ce sa inventezi, pentru ca in muzica, la ora actuala, sa inventezi ceva nou e imposibil. Cred ca mai degraba a reveni la ceva mai vechi e mai la moda. Stii cum e - istoria se repeta.

Care a fost cel mai bine vandut album? Albumul vostru preferat?
Pai, in ambele cazuri, "Nicaieri nu-i ca acasa". Cu toate acestea, speram ca noul album care urmeaza sa fie lansat, "O mare familie", sa reuseasca sa depaseasca trecutul. Am lucrat foarte mult timp, am pierdut ore intregi in studio, insa rezultatul este unul de exceptie. Avem mare incredere in album si speram sa multumim pe toata lumea. Suntem noi, asa cum ne stiti, iar "O mare familie" a devenit deja albumul nostru preferat. Avem certitudinea ca in foarte scurt timp de la lansare, acest album va fi o piesa de rezistenta in muzica hip-hop romaneasca.

Se pare ca ati castigat o oarecare popularitate pe scena hip-hop-ului. E greu sa va mentineti acolo?
E destul de greu, dar avem niste fani loiali.

Care este pentru voi adevaratul spirit hip-hop?
In primul rand, sa fii adevarat fata de tine, sa nu faci lucrurile cu jumatate de masura si sa fii adevarat fata de cei care te asculta.

Care sunt urmatoarele proiecte?
O sa urmeze albumul aniversar "La Famillia", in toamna, iar la anul, albumele solo, Sisu si Puya. In ceea ce priveste labelul Scandalos Music, probabil ca vom lansa un nou proiect al unor baieti din Craiova, C.I.A.
×
Subiecte în articol: albu