x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Muzica - Piesa de muzeu

Muzica - Piesa de muzeu

de Raluca Grintescu    |    03 Noi 2006   •   00:00
Muzica - Piesa de muzeu

Un muzeu londonez va expune lenjeriile intime si vestimentatiile din clipurile lui Kylie Minogue

Un muzeu londonez va expune lenjeriile intime si vestimentatiile din clipurile lui Kylie Minogue

Cantareata australiana va fi vedeta unei expozitii gazduite de Muzeul londonez "Victoria and Albert", care isi va deschide portile la 8 februarie 2007. Timp de cinci luni, curiosii sau fanii inraiti ai artistei isi vor putea clati ochii cu peste 200 de vestimentatii stralucitoare purtate de Kylie inca de la inceputul carierei sale muzicale, laolalta cu nenumarate accesorii (lanturi, inele, curele, cizme etc.) sau diverse fotografii. Expozitia este, mai exact, drumul pe care Kylie l-a strabatut de la statutul de actrita soap opera si pana la cel de printesa pop cu milioane de albume vandute in toata lumea.

PIESE. Pantalonasii aurii din videoclipul hitului "Spinning Around" si vestimentatiile din serialul "Neighbours" vor fi, de asemenea, expuse. Vizitatorii vor putea savura si lenjeriile create special pentru ea de catre designeri celebri precum Dolce and Gabbana, Julien Macdonald si Manolo Blahnik. Expozitia a fost initial gazduita de centrul Melbourne Arts, inainte ca Minogue sa plece in turneu, urmand ca "operele" artistei sa fie aduse in Anglia. Kylie va porni luna viitoare la drum, in turneul mondial "Showgirl", dupa ce va urma un nou tratament pentru cancer la san.

DIN NOU. Membrii trupei Black Sabbath se vor reuni pentru un turneu care va avea loc la inceputul anului viitor, insa fara Ozzy Osbourne la carma. Cei trei trupeti l-au cooptat din nou pe Ronnie James Dio ca solist. Ronnie a mai cantat cu trupa in cateva concerte intre 1980 si 1990, dupa ce Osbourne a fost eliminat din trupa din cauza abuzului de droguri. Tony Iommi, chitaristul initial al grupului, si Dio lucreaza la un nou proiect care nu are de-a face cu Black Sabbath.

QUEEN? Paul Rodgers si membrii trupei Queen, Brian May si Roger Tyler, au dat mana pentru un nou material discografic. Se pare ca cei trei s-au apucat serios de scris si compus piese. Vestea unui nou album ar bucura multi fani ai grupului, intrucat nici un proiect Queen n-a mai fost scos pe piata de mai bine de 15 ani.

TURNEU. Brian Adams a anuntat ca va face anul viitor un turneu in Anglia. Rockerul canadian, a carui cariera a fost "pe rosu" de multa vreme, va sustine cinci concerte in luna mai a anului 2007. Toamna trecuta, Brian si-a sarbatorit cei 25 de ani de la lansarea primului album cu un dublu CD retrospectiv. "Everything I Do (I Do It For You)", cea mai cunoscuta si apreciata piesa a artistului, a ocupat locul 1 in topuri timp de 16 saptamani de la lansare, Brian intrand astfel in Cartea Recordurilor pentru piesa cu cea mai lunga difuzare din istoria topurilor britanice.
×