Mocienne Petit Jackson susţine că este fiica nelegitimă a lui Michael Jackson şi a solicitat aprobarea unui test ADN pentru stabilirea paternităţii, pentru a cere ulterior o parte din averea starului.
Tânăra, care locuieşte în Olanda, a înaintat un dosar la Curtea Superioară de Justiţie din Los Angeles prin care solicită aprobarea unui test ADN pentru stabilirea paternităţii.
Femeia susţine că s-a născut în 1975, când Michael Jackson, pe atunci în vârstă de 17 ani, ar fi lăsat-o însărcinată pe mama ei, Barbara, sora cântăreţei Diana Ross.
Mocienne Petit Jackson o acuză, totodată, pe Katherine Jackson de tentativă de răpire, declarând că mama starului american ar fi încercat să o răpească, atunci când ea avea nouă ani, încercând să apere "reputaţia" cântăreţului.
Potrivit declaraţiilor sale, cei şapte răpitori ar fi fost ulterior asasinaţi, informează express.co.uk, citat de Mediafax.
Mocienne Petit Jackson, care susţine că a fost diagnosticată cu vitiligo - aceeaşi boală de piele de care suferea şi Michael Jackson - a declarat că a iniţiat această acţiune în justiţie pentru a putea să ceară în mod oficial partea care i se cuvine din moştenirea "tatălui" ei.
Ea a solicitat, totodată, custodia celor trei copii ai starului, declarând că doreşte să le ofere acestora "o viaţă mai normală".
Michael Jackson a încetat din viaţă pe 25 iunie 2009, în Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente. Poliţia americană a calificat moartea sa drept "omucidere". La începutul acestui an, Conrad Murray, fostul medic personal al starului, a fost pus sub acuzaţie pentru omucidere.
După moartea tatălui lor, copiii lui Michael Jackson au locuit cu bunica lor, în reşedinţa familiei din nordul oraşului Los Angeles. Ulterior, Katherine Jackson a fost desemnată oficial tutorele copiilor.
Michael Jackson şi-a făcut testamentul în 2002 şi, potrivit documentului, copiii săi - Prince Michael, Paris Michael Katherine şi Prince Michael II - au moştenit 40% din averea sa, iar mama starului, Katherine Jackson, a primit tot 40% din avere. Celelalte 20 de procente au revenit unor fundaţii de caritate.
Citește pe Antena3.ro