x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pasiuni de VIP

Pasiuni de VIP

de Raluca Grintescu    |    01 Sep 2006   •   00:00
Pasiuni de VIP
MAGAZIN
Unele vedete hollywoodiene au hobbyuri mai putin obisnuite

Nu toate celebritatile isi petrec timpul la cumparaturi, la un pahar sau la film cu prietenii. Sunt si vedete care au hobbyuri destul de ciudate pentru unii.

Catherine Zeta-Jones adora jocul Bingo. Nu exista Craciun fara ca actrita din Tara Galilor sa nu aranjeze o partida de joc cu familia. Pe lista iubitorilor de Bingo se afla si Matthew Perry. Gwyneth Paltrow este innebunita dupa karaoke.

La filmarile pentru pelicula "Duets" s-a antrenat zi de zi intr-un pub japonez. Bill Murray, Angelina Jolie, Vince Vaughn au fost si ei surprinsi cantand in diverse locatii de gen.

JOCURI DE NOROC. Scrabble. Iata un alt hobby pe care cateva vedete il imbratiseaza de multa vreme. Kylie Minogue isi provoaca deseori sora la o partida, dar nu-si uita nici prietenii apropiati, pe care ii terorizeaza. Madonna, Moby, Chris Martin si Christina Aguilera sunt si ei pasionati de acest joc. Aguilera n-a ratat ocazia de a-si lua Scrabble-ul cu ea in turneu.

Un alt hobby, de data asta mai serios, este si golful. Celine Dion este atat de "obsedata", incat s-a hotarat sa scoata pe piata o linie vestimentara dedicata acestui sport nobil. Cindy Crawford merge la golf de trei ori pe saptamana. Pe vremea cand erau un cuplu, Jennifer Aniston si Brad Pitt obisnuiau sa-si invite prietenii peste noapte la partide de domino, poker si alte jocuri de salon. Drew Barrymore este gazda de joc a vedetelor: Cameron Diaz, Matthew Perry, Robert Downey Jr, Julia Roberts si Justin Timberlake.

COLECTII. Demi Moore are un hobby mai putin obisnuit: papusile de colectie. Se pare ca actrita a cheltuit pana acum 2,5 milioane de dolari, cea mai ieftina papusa fiind de 700 de dolari, iar cea mai scumpa ajungand la suma de 16.000 de dolari, Demi planuind chiar sa-si deschida un muzeu.

Insa nu e singura colectionara de papusi. Woopi Goldberg, Courtney Love si chiar actorul Ray Liotta ii calca pe urme. Cantareata Dido joaca de una singura Monopoly. Adepti ai acestui joc sunt si Liv Tyler si Joachim Phoenix. Julia Roberts este o vedeta atipica. Pana si hobbyul ei o caracterizeaza. Actrita adora sa croseteze si o face de mai bine de zece ani. Uneori isi aduce crosetele si pe platourile de filmare. Fani ai crosetei mai sunt si Russel Crowe, Geri Hallywell si Courtney Cox.

JOCUL DE TABLE
Robbie Williams este un mare impatimit al jocului de table. Cantaretul britanic a marturisit in cartea sa autobiografica, "Feel", ca el si Chris Martin (Coldplay) se afla in competitie. Se pare ca Robbie a fost zarit in hoteluri din toata lumea jucand ore-ntregi table. Kate Winslet, Tobey Maguire, Claudia Schiffer si Kylie Minogue practica frecvent acest joc. Kylie a aflat ca piesa ei "Can’t Get You Out Of My Head" a urcat pe locul unu in topuri la o partida de table.
×