x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pepe arată dovezile împotriva Oanei, Oana îl acuză de şantaj şi ameninţare

Pepe arată dovezile împotriva Oanei, Oana îl acuză de şantaj şi ameninţare

de Cristiana Stamatescu    |    31 Mar 2011   •   16:40
Pepe arată dovezile împotriva Oanei, Oana îl acuză de şantaj şi ameninţare


La tv, Pepe a arătat primele dovezi care confirmă faptul că Oana Zăvoranu l-a înşelat. Este vorba despre o filmare în miez de noapte făcută chiar de el. Un prieten îl sunase să-l întrebe dacă se află în zonă, pentru că văzuse maşina Oanei şi-a lui Pepe parcată în faţa restaurantului la care lucrează.

Pepe ştia că Oana e plecată la vrăjitoare, undeva, în Berceni. Ulterior, a aflat că pe strada Austrului, colţ cu Plantelor, Oana şi Tudy, iubitul ei, închiriaseră un apartament. “Încep cu probele subţiri, ca să zic aşa, iarnă, 6 ianuarie. Ninge. Strada Austrului, colţ cu Plantelor. Oana zicea că e la ghicitoare în Berceni. Maşina Oanei. Adică maşina mea. A noastră. Târziu, două noaptea. Vorbeam cu ea la telefon. “Uite, iubire, îmi dau în cărţi. În Berceni”... De ziua de Sf Ion era cu Tudy, iar mie îmi spunea că e în Berceni, la ghicitoare.”, mi-a spus la telefon”, a comentat Pepe la PRO TV imaginile pe care le-a filmat urmărind maşina la volanul căreia se afla soţia sa.

De cealalată parte, Oana Zăvoranu i-a făcut lui Pepe plângere penală. Ea îşi acuză soţul de violare a secretului corespondenţei, şantaj şi ameninţare.

×
Subiecte în articol: Pepe dovezi scandal oana zavoranu