x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Şeful Poliţiei din Argeş incearcă să muşamalizeze un accident

Şeful Poliţiei din Argeş incearcă să muşamalizeze un accident

de Elena Diaconescu    |    31 Aug 2007   •   00:00
Şeful Poliţiei din Argeş incearcă să muşamalizeze un accident

Maşina comisarului şef Marian Orjanu, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, a fost implicată zilele trecute intr-un accident la Mărăcineni. Conform unor surse din cadrul Poliţiei Argeş, la volanul autoturismului se afla chiar şeful poliţiştilor argeşeni. Marian Orjanu a refuzat orice dialog pe această temă.

Maşina comisarului şef Marian Orjanu, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, a fost implicată zilele trecute intr-un accident la Mărăcineni. Conform unor surse din cadrul Poliţiei Argeş, la volanul autoturismului se afla chiar şeful poliţiştilor argeşeni. Marian Orjanu a refuzat orice dialog pe această temă.

FILM. Autoturismul marca Kia Sorento derapat şi a intrat in şanţul de pe marginea drumului, fiind grav avariată. Iniţial, informaţiile venite din partea Poliţiei, săptămăna trecută cănd s-a petrecut evenimentul, spuneau că la volan se afla unul dintre şoferii comandantului. Lucrurile au luat o cu totul altă intorsătură joi, cănd patru ofiţeri de poliţie din Bucureşti au sosit la Piteşti şi au verificat maşina respectivă. Autoturismul a fost cercetat amănunţit , aceştia recoltănd inclusiv amprente din maşina avariată. Ancheta va stabili cine a fost de fapt la volan.

RĂNIT? Ofiţerii delegaţi să investigheze maşina lui Orjanu l-au contactat telefonic, insă au fost repeziţi cu replica "Sunt in concediu de odihnă. Nu am timp să vă explic acum", a ingăimat Marian Orjanu. Acesta susţine sus şi tare că la volan se afla un băiat cu drept de conducere, nicidecum domnia sa care, de altfel, susţine că se află in concediu. Surse din interiorul Poliţiei Argeş susţin că l-au văzut pe Marian Orjanu cu zgărieturi pe faţă, iar participarea sa intr-o delegaţie in Grecia a fost amănată. Nu este exclusă posibilitatea ca Orjanu să fi condus autoturismul sub influenţa alcoolului.

×
Subiecte în articol: magazin