x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Technobohemian 2012

Technobohemian 2012

de Ema-Augusta Banu    |    03 Noi 2011   •   21:00
Technobohemian 2012

Domnilor, se poarta Malkovich! John Malkovich. Sub genericul 'Technobohemian', actorul american isi va prezenta colectia masculina pentru sezonul primavara – vara 2012 intr-un magazin din Paris, amenajat temporar in perioada 5-24 decembrie, la putin timp dupa inaugurarea, la Milano, a unui prim 'concept-store', informeaza AFP.

Destinata barbatilor 'moderni, dandy si boemi, care sunt preocupati de felul in care arata', linia vestimentara include camasi cu nasturi printati in partea de jos, cravate tesute si sacouri croite irepro­sabil: 'Sunt inspirat de aspectul boem al noului mileniu. Cred ca e necesar sa aduc in prim-plan acest stil, insa, nu intr-o maniera traditionala. Trebuie sa fie cosmopolit, actual si ancorat in lumea plina de tehnica in care traim azi', a declarat Malkovich.

Noul concept-store parizian va prezenta o selectie a unor produse de lux reali­za­te in Toscana, de la creatii vestimentare si pana la bijuterii si parfumuri selectionate de starul american. John Malkovich, care a studiat designul costumelor de teatru la inceputul carierei sale, a infiintat marca Technobohemian (www.technobohemian.it) in parteneriat cu designerul itali­an Ricardo Rami.

×