x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Top - Nuntile anului 2006

Top - Nuntile anului 2006

de Adriana V. Paduraru    |    29 Dec 2006   •   00:00
Top - Nuntile anului 2006

Anul 2006 a fost bogat in ceea ce priveste nuntile celebritatilor. Cum lista este destul de lunga, ne-am oprit doar asupra catorva nume mai sonore. Si ca sa nu se supere nimeni, i-am luat in ordine cronologica.

In iulie, voluptuoasa Pamela Anderson a imbracat... slipul de mireasa. Anul 2006 a fost bogat in ceea ce priveste nuntile celebritatilor. Cum lista este destul de lunga, ne-am oprit doar asupra catorva nume mai sonore. Si ca sa nu se supere nimeni, i-am luat in ordine cronologica.

IANUARIE. Cea care a dat tonul a fost Pink. La 7 ianuarie, celebra cantareata l-a luat de sot pe Carey Hart. La fericitul eveniment desfasurat in Costa Rica au participat peste 100 de persoane, printre care Lisa Marie Presley. Pink (Alexia Moore) si Carey s-au intalnit in 2001 si s-au despartit si impacat in mai multe randuri.

O saptamana mai tarziu, un alt "nebun" al muzicii s-a casatorit cu fosta sotie. Este vorba despre Eminem, care a luat-o de nevasta pe Kimberly Mather. Ceremonia a avut loc la Meadow Brook Hall din Rochester. Si relatia lor a fost una cu nabadai. Cei doi s-au casatorit in 1999, au divortat doi ani mai tarziu, au urmat cateva tentative de impacare, totul finalizandu-se cu o noua nunta. Si... cu un nou divort.

La 22 ianuarie si-au pus pirostriile Lisa Marie Presley si Michael Lockwood. Ceremonia a avut loc la Kyoto, dupa un ritual traditional japonez. Este pentru a patra oara cand fiica Regelui rock’n’roll a imbracat rochia de mireasa. Lisa a mai fost casatorita cu Nicolas Cage, Michael Jackson si Danny Keough.

MAI. Tori Spelling si Dean McDermott si-au unit destinele intr-o insula exotica, Fiji, la 7 mai. La ceremonie au participat doar mirele si mireasa, desculti si imbracati in alb. Cei doi s-au intalnit pe platourile de filmare la "Mind Over Murder". Ambii erau casatoriti si au intentat divort dupa ce s-au indragostit unul de celalalt.

IULIE. La sfarsitul lunii, Pamela Anderson s-a casatorit cu Kid Rock pe un iaht, in Saint-Tropez. Imbracata intr-un simplu costum de baie de culoare alba, voluptuoasa blonda a impresionat toti martorii prezenti la eveniment, printre care partenerul de viata al lui Elton John, David Furnish. Juramintele celor doi miri n-au fost luate insa in considerare de autoritatile din Saint-Tropez. Potrivit primarului localitatii, casatoria nu este legala, intrucat nu a fost incheiata in biroul acestuia.

SEPTEMBRIE. Mel Gibson si-a condus fiica la altar la 16 septembrie. Hannah Gibson l-a luat de barbat pe chitaristul Kenny Wayne Shepherd. Mireasa este cea mai mare dintre cei sapte copii ai faimosului regizor-actor si ai sotiei acestuia, Robyn, fiind, totodata, singura fiica.

NOIEMBRIE. Cea mai asteptata nunta a anului, a fost cea a actorului Tom Cruise cu Katie Holmes. Cei doi s-au casatorit intr-un castel medieval din Italia in luna noiembrie. REPETITIE. La o luna dupa ceremonia din Saint-Tropez, Pamela si Kid s-au casatorit din nou, in Nashville, intrucat autoritatile franceze au considerat juramintele "ilegale"
×
Subiecte în articol: s-au