x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tunuri paparazzi / Şase milioane de dolari pentru un cadru cu prinţesa Diana

Tunuri paparazzi / Şase milioane de dolari pentru un cadru cu prinţesa Diana

de Corina Andriuta    |    03 Dec 2007   •   00:00
Tunuri paparazzi / Şase milioane  de dolari pentru un cadru cu prinţesa Diana

Goana după senzaţional a adus mereu in centrul atenţiei paparazzi. Dispuşi să meargă pănă in pănzele albe după o imagine şoc cu vedetele zilei, fotografii de scandal au reuşit de-a lungul anilor să pună măna pe sume frumoase din astfel de portrete inedite. Recent, topnews.ru a publicat un top al celor mai văndute poze făcute de paparazzi de-a lungul anilor.

Goana după senzaţional a adus mereu in centrul atenţiei paparazzi. Dispuşi să meargă pănă in pănzele albe după o imagine şoc cu vedetele zilei, fotografii de scandal au reuşit de-a lungul anilor să pună măna pe sume frumoase din astfel de portrete inedite. Recent, topnews.ru a publicat un top al celor mai văndute poze făcute de paparazzi de-a lungul anilor.

In 1990, paparazzi au dus o adevărată vănătoare după Freddie Mercury care era grav bolnav. Căntăreţul a recunoscut public că este bolnav de SIDA doar cu o zi inainte de a muri, insă zvonurile despre boala sa au apărut cu mult timp inainte. Freddie, practic nu mai ieşea din casă din cauza nemiloasei maladii. Totuşi, paparazzi au reuşit să-l surprindă pe căntăreţ in compania starului britanic Gary Glitter, in timpul prănzului, la unul dintre restaurantele de elită din Londra. Pentru această imagine, un tabloid a plătit 230.000 de dolari!

In februarie 2007, Britney Spears, cu o umbrelă in mănă, a atacat maşina lui Danny Boy, paparazzi la agenţia X17. Acestă agenţie este cel mai mare centru de paparazzi din Los Angeles şi are angajaţi nu mai puţin de 100 de paparazzi care se ocupă se ocupă de urmărirea lui Britney. Autorul pozelor a primit 250 mii de dolari pentru fotografii şi incă 40 mii de dolari pentru maşina sa, care a fost zgăriată de controversata căntăreaţă.

Ziarul britanic The Daily Mirror a publicat căteva fotografii in care modelul Kate Moss priza cocaină impreună cu prietenul sau Pete Doherty. In urma acestor fotograme companiile Chanel şi Burberry au reziliat contractile aflate in derulare cu Kate. Modelul a fost nevoită să-şi ceară iertare şi să facă un tratament pentru dependenţa de droguri. Fotograful care a făcut aceste poze a primit 300 mii dolari.

Renumitul paparazzi Steve Sands a fotografiat-o pe fiica lui Gwyneth Paltrow. Această poză este prima din istoria paparazzi in care apare copilul unui star. Mai tărziu vedetele au inceput să ceară bani pentru pozele făcute copiilor lor. De exemplu cuplurile Brad Pitt - Angelina Jolie şi Tom Cruise - Katie Holmes. In unele din interviuri Steve Sands a declarat că nici Gwyneth nu face nimic gratis. Conform speculaţiilor, Steve a impărţit cu vedeta milionul de dolari rezultat din vănzarea fotografiilor.

In anul 1982 principesa de Monaco, Caroline, a fost surprinsă impreună cu sportivul Guillermo Vilas cu care a inceput să se intălnească după ce a divorţat de soţul său Philip Juneau. Pozele lor au apărut in 54 de reviste. Pentru aceste fotografii s-au plătit nu mai puţin decăt 1,1 milioane dolari! Chiar şi in prezent aceste poze aduc venit fotografilor, ele avănd mare succes la licitaţiile de pe internet.

Pentru fotografia nud a lui Jacqueline Onassis un renumit paparazzi al anilor 70 a primit 1,2 milioane de dolari. In 1970, deghizat intr-un grădinar de origine mexicană, Ron Galella a pătruns pe insula aflată in proprietatea privată a lui Onassis şi a făcut renumita poză a lui Jacqueline Onassis.

Pentru căteva poze a Dianei, impreună cu amantul Dodi Al Fayed, pe iahtul Sainmt-Tropez, fotografii au primit 6 milioane de dolari. Este cea mai mare sumă plătită in istoria paparazzi.

×
Subiecte în articol: magazin dolari paparazzi