x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ultraviolet

Ultraviolet

07 Iul 2006   •   00:00
Ultraviolet
FILM
Un nou film science-fiction cu Milla Jovovich in rolul principal

Dupa "Al cincilea element", Milla Jovovich joaca intr-o noua productie SF, in regia lui Kurt Wimmer (Equilibrium).

ACTIUNE. Filmul are loc la sfarsitul secolului al XXI-lea, cand ia nastere o subcultura de oameni modificati genetic de o boala similara celei a vampirilor (hemophagia), care le da o agilitate si o rezistenta incredibile si o inteligenta acuta. Deoarece sunt separati de oamenii "normali" si "sanatosi", lumea este in pragul unui razboi civil la nivel mondial (un razboi intre oameni si hemofagi), care ar avea ca scop distrugerea populatiei "bolnave". In mijlocul acestui foc incrucisat se afla o femeie infectata, pe nume Ultraviolet (Milla Jovovich), care va ajunge sa protejeze un baietel de noua ani, marcat pentru a fi ucis de guvernul oamenilor, deoarece se crede ca este o amenintare prea mare pentru populatia sanatoasa.

"M-am indragostit de Violet", spune Milla Jovovich despre personajul ei. Ea a fost surprinsa de cat de repede a primit rolul. "M-am intalnit cu Kurt, am discutat despre rol, i-am spus cat de hotarata voi fi sa fac acest lucru. Iar dupa aceea nu am facut decat sa ne strangem mainile si sa spunem «bine, ne vedem la Shanghai»", rade ea.

OOOPS! Pe platoul de filmare, Kurt Wimmer a indemnat-o pe Milla Jovovich sa il loveasca, pentru a-i arata miscarea pe care voia sa o filmeze. Milla s-a executat, iar urmatoarele zile regizorul a filmat invinetit la ochiul stang...

Video&DVD

POVESTEA LUI JOHNNY CASH. Cantaret. Rebel. Proscris. Erou. Cu tonalitatea sa cu totul speciala, cu privirea sa de gheata si cu o voce intensa ca intunericul noptii, legendarul "Barbat in negru" a revolutionat muzica si a ramas in memoria tuturor drept un idol american veritabil. Nominalizatul la Premiul Oscar Joaquin Phoenix si castigatoarea Premiului Oscar Reese Witherspoon stralucesc (si canta) in rolurile artistilor Johnny Cash si June Carter in aceasta poveste.
An: 2005 / Suport: DVD / Gen: drama / Cu: Reese Wintherspoon, Joaquin Phoenix

TARAMUL LIBERTATII. Bazat pe best-seller-ul lui Richard Price, acest thriller exploziv ii are in distributie pe nominalizatii la premiile Oscar Samuel L. Jackson (1994, cel mai bun actor intr-un rol secundar, "Pulp Fiction") si Julianne Moore (2002, cea mai buna actrita, "Far From Heaven"), precum si pe castigatorul Globului de Aur, Edie Falco ("The Sopranos"). Cand Brenda Martin (Moore) pretinde ca masina i-a fost furata cu copilul ei pe scaunul din spate, acuzatiile sale conduc la demararea unei investigatii intense conduse de detectivul Lorenzo Council (Jackson). Furia cautarilor copilului creste intr-un cosmar al suspiciunilor si al acuzelor, iar cercetarile conduc spre descoperiri tulburatoare si la un final socant.
An: 2006 / Suport: DVD / Gen: drama / Cu: Samuel L. Jackson, Julianne Moore
×
Subiecte în articol: milla jovovich