x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun VIDEO - Probabil că el este singurul din SUA care se bucură de SNOWZILLA

VIDEO - Probabil că el este singurul din SUA care se bucură de SNOWZILLA

24 Ian 2016   •   08:43
VIDEO - Probabil că el este singurul din SUA care se bucură de SNOWZILLA

Ursul panda Tian Tian de la grădina zoologică Smithsonian din Washington DC s-a trezit cu un strat gros de zăpadă care acoperea teritoriul ţarcului său.

Tian Tian s-a jucat fericit în zăpada proaspătă şi pufoasă, în timp camerele de supraveghere au surprins imaginile simpatice.

Zona de est a Statelor Unite ale Americii a fost acoperită sâmbătă de zăpada adusă de furtuna Jonas, poreclită "Snowzilla", care a dus la întreruperea energiei electrice în numeroase locaţii şi le-a obligat pe autorităţi să apeleze la ajutorul militarilor pentru deszăpezire, conform AFP.

Furtuna, care va continua de-a lungul acestui weekend, a provocat deja moartea a cel puţin 8 persoane, în special în urma unor accidente, conform presei americane.

De câteva zile serviciile meteorologice anunţă sosirea acestei furtuni record, care loveşte o mare parte a Coastei de Est a SUA, de la Washington până la New York. "Vreau să mă exprim foarte clar pentru toată lumea. Ne pregătim să înfruntăm o furtună majoră pe care o considerăm foarte periculoasă", a declarat primarul oraşului Washington, Muriel Bowser.

Tian Tian in zapada

×
Subiecte în articol: tian tian urs panda