x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 12 versete biblice potrivite pentru fiecare zodie

12 versete biblice potrivite pentru fiecare zodie

de Moira Dună    |    25 Aug 2024   •   13:00
12 versete biblice potrivite pentru fiecare zodie
Sursa foto: Hepta

Într-o lume în care înțelepciunea lipsește adestea, nu este niciodată o idee rea să cauți îndrumări oriunde. În timp ce astrologia și creștinismul ar putea părea două căi diferite, ambele rezistă de mii de ani, oferind speranță și direcție.

Iată versetele biblice emoționante potrivite pentru fiecare semn zodiacal. Dacă viața ți se pare prea grea, amintește-ți că „și asta va trece”.

Berbec
Geneza 8:22 – „Câtă vreme va rezista pământul, semănatul și secerișul, frigul și căldura, vara și iarna, ziua și noaptea nu vor înceta.”

Semnificație: În pofida faptului că Berbecul îndrăzneț și gregar ar dori să pretindă că viața progresează într-o manieră liniară, așa cum un sprinter aleargă direct spre obiectivul său, adevărul deprimant este că viața funcționează mai mult ca un hamster pe roată, alergând rapid și mergând nicăieri. Zilele de glorie langouroase ale verii, pline de soare și recreere, vor fi înlocuite cu frigul iernii, în care ne ghemuim înăuntru pentru căldură și suntem forțați să reflectăm asupra faptului deprimant că, mai degrabă decât să mergem înainte, viața pur și simplu merge în cerc.

Taur
Psalmul 88:18 – „Mi-ai luat prietenul și aproapele – întunericul este cel mai apropiat prieten al meu.”

Semnificație: Taurul este familiarizat cu zilele brutal de scurte ale iernii și cu nopțile dureros de lungi. Cu toate acestea, izolarea și stoicismul pe care ne-o impune iarna sunt în contradicție cu partea bună despre a fi copil al Lunii, care este înclinația Taurului pentru frumusețe și răsfăț. Primăvara și vara sunt anotimpurile romantismului, dar este greu să te simți senzual atunci când îți clănțăne dinții de frig și ești îmbrăcat în lenjerie termică, papuci de lână și o șapcă de schi.

Citiți și 3 zodii nostalgice. Caută mereu să reia legăturile cu vechii prieteni

Gemeni
Isaia 21:11 – „Vine dimineața, dar și noaptea. Dacă vrei să știi dacă noaptea a trecut, întoarce-te mâine.”

Semnificație: Acest citat este rostit de un paznic în exil. La fel ca personalitatea Gemenilor, ea dezvăluie o dualitate sau un paradox trist care se afkp în orice speranță. Când vor veni zorile și soarele va răsări? Îi întrebăm pe cei care ne protejează de pericole. Răspunsul este următorul: deși pericolul pare că a dispărut deocamdată, așa cum ziua se transformă inevitabil în noapte, pericolul va reveni cu siguranță.

Rac
Psalmul 147:16-17 „El împrăștie zăpada ca lâna și împrăștie gerul ca cenușa. Își aruncă grindina ca niște pietricele. Cine poate rezista exploziei lui de gheață?”

Semnificație: Datele care definesc domnia Racului (21 iunie-22 iulie) încep în prima zi de vară și se extind prin cuptorul de foc din iulie. Este atunci când natura înflorește și lucrurile sunt pe deplin vii. Apoi, pe măsură ce iarna se apropie și suntem forțați să ne ghemuim în casă, departe de vânturile crude și înțepate, ne întoarcem spre perete și privim umbrele de la o lumânare singuratică pâlpâind. În cele din urmă, când pare că s-a pierdut orice speranță, vine următorul verset al Psalmului: „El își trimite cuvântul și îi topește; el își stârnește briza și apele curg.”

Leu
Eclesiastul 1:18 – „Cu multă înțelepciune vine multă întristare; cu cât mai multe cunoștințe, cu atât mai multă durere.”

Semnificație: Ce ar putea fi mai trist pentru un semn de foc guvernat de Soare și simbolizat de Leu decât să fie forțat să se ghemuiască în bârlogul său și să tremure printr-un anotimp, aparent nesfârșit, de temperaturi reci și întuneric? Este aceeași dihotomie ca cea prezentată în Eclesiastul: înțelepciunea și cunoașterea sunt înlocuite cu tristețe și durere, la fel cum peluzele verzi și apusurile calde ale verii lasă loc drumurilor înghețate ale iernii și vântului înfiorător.

Fecioară
Isaia 53:3 – „El este disprețuit și lepădat de oameni; un om al durerilor; și ne-am ascuns parcă fețele de el; a fost disprețuit și noi nu l-am prețuit”.

Semnificație: Acest pasaj faimos din Isaia este considerat în mod obișnuit a fi o profeție despre persecuția lui Isus Hristos, care, conform Bibliei, este singura persoană perfectă care a trăit vreodată pe pământ. Fecioarele sunt cunoscute pentru atenția lor meticuloasă la detalii și impulsul perfecționist necruțător, doar pentru a fi greșit înțelese și subapreciate, într-o lume care pare să prețuiască lenea și gândirea de grup în detrimentul curajului și disciplinei.

Citiți și 3 zodii care refuză să se maturizeze: Aventuriere, mereu tinere, visătoare

Balantă
Ieremia 17:9 – „Inima este înșelătoare.”

Semnificație: Ca un semn cunoscut că pune corectitudinea mai presus de toate celelalte lucruri, Balanța își găsește în mod repetat speranțele zdrobite și inima frântă atunci când își dau seama că atât de mulți oameni din această lume sunt mincinoși, complotatori, care înjunghie pe la spate bunăstarea lor personală mai presus de adevăr. În mijlocul golului urlator și răcelii amorțitoare care este iarna, Balanțelor li se amintește încă o dată cât de dificil este să ai standarde înalte când ești înconjurat de oameni falși.

Scorpion
Iov 1:20-21 – „Doamne, am ieșit din pântecele mamei mele și gol voi pleca.”

Semnificație: Scorpionii sunt cel mai întunecat semn din punct de vedere emoțional. Sunt cei mai obsedați de moarte și deznădejde, iar acest vers încapsulează perfect viziunea lor nihilistă despre lume: Vii pe lume gol și pleci la fel. Toate eforturile tale, bucuriile tale, lacrimile tale, speranțele, coșmarurile și visele tale - toate eforturile unei vieți - te aduc înapoi, exact acolo unde ai început.

Săgetător
Ieremia 8:20 – „Secerișul a trecut, vara s-a sfârșit, și nu suntem mântuiți.”

Semnificație: Deși Săgetătorul înclină spre optimism, curiozitate și aventură, ei nu pot să nu simtă o nuanță de melancolie pentru a vedea că frunzele cad, plantele mor, zilele se scurtează, iar animalele se târăsc liniştite în hibernare. Este foarte posibil ca cele trei sărbători care ne introduc în sezonul de iarnă – Halloween, Ziua Recunoștinței și Crăciunul – să fi fost programate astfel încât să servească drept tampon emoțional pentru vasta întindere a frigului frig și întunericului care le urmează.

Capricorn
Ieremia 2:5 – „Ce vină au găsit strămoșii tăi în mine? Au urmat idolii fără valoare și au devenit ei înșiși fără valoare.”

Semnificație: Adesea urmărim lucruri care nu contează și apoi ajungem să ne simțim noi înșine goi. Acest lucru este valabil mai ales pentru Capricornii harnici. Fie că lucrăm prea mult sau investim prea mult într-o relație toxică, dacă scopul nostru de bază pentru viață nu este aliniat cu ceva sănătos, ne simțim goi și fără speranță în mijlocul vidului.

Vărsător
Luca 23:31 – „Dacă fac aceste lucruri când pomul este verde, ce se va întâmpla când este uscat?”

Semnificație: Personalitatea Vărsătorului este adesea detașată și concentrată pe imaginea de ansamblu. Ca atare, suferința și vremurile distopice invocă contemplarea în mintea Vărsătorului. Acest citat realist din Isus este o meditație perfectă asupra naturii colapsului, cerându-ne să reflectăm: Dacă omenirea este atât de perfidă chiar și în vremuri bune, care este scopul complet al acelei trădări, odată ce totul se prăbușește? Isus mai spune: „Nu mai plângeți pentru Mine, plângeți pentru voi și pentru copiii voștri. Vin zile când ei vor zice: „Fericiți cei sterili, și pântecele care nu au născut, și sânii care nu au alăptat”.

Pești
Deuteronomul 32:52 — „Veți vedea țara numai de la distanță; nu veți intra în țara pe care o dau poporului lui Israel”.

Semnificație: Acesta trebuie să fie unul dintre cele mai triste versete din Vechiul Testament. Contextul este ceea ce o face o lovitură atât de puternică. Moise și-a petrecut întreaga viață încercând să-și îndeplinească misiunea divină, cantitatea de sacrificii pe care le-a făcut este incomensurabilă, totuși, la linia de sosire, i se interzice intrarea pe pământul promis. Ce să înțelegem din asta? Chiar și celor mai buni dintre noi li se dă liniștea pentru care au muncit, notează collective.world.

×
Subiecte în articol: horoscop verset biblic zodie