x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii se vor despărți în perioada sărbătorilor de iarnă

3 zodii se vor despărți în perioada sărbătorilor de iarnă

de Redacția Jurnalul    |    16 Noi 2023   •   18:00
3 zodii se vor despărți în perioada sărbătorilor de iarnă
Sursa foto: Hepta

Trei zodii vor avea parte de momente tensionate în cuplu chiar în perioada sărbătorilor de iarnă. Problemele survenite în relație îi vor determina pe nativii din aceste semne vor decide să se despartă de partenerii lor. 

Trei zodii care se despart de partenerii lor de Crăciun. Nativii își continuă sărbătorile în lacrimi

Deși vor suferi mult din cauza despărțirii, aceștia își vor găsi puterea de a merge mai departe, pe un alt drum. Ei vor petrece singuri Crăciunul și Anul Nou deoarece nu vor mai suporta neînțelegerile și certurile. 

1. Berbec

Nativii din această zodie vor pune punct relației în care sunt și vor începe o viață nouă. Decizia va fi grea dar sunt hotărâți să pună capăt problemelor din cuplu. Vor profita apoi de zilele libere pentru a se relaxa și a uita de probleme. 

2. Capricorn

Nu au putut să evolueze în relația în care se află de mult timp, așa că vor hotărî să se despartă de partener și să meargă pe drumuri separate. Singurătatea le va aduce multă suferință dar încet-încet se vor regăsi pe ei înșiși și vor reveni la planurile lor ambițioase. 

3. Balanță

Calme și diplomate, Balanțele vor pune totuși punct relației. Se vor simți triști și vor trece prin momente grele chiar de sărbători. Se vor retrage în singurătate pentru a se reface și a privi apoi cu încredere spre viitor, scrie spynews.ro. 

 

×
Subiecte în articol: relaţii horoscop despartire dragoste