x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii se vindecă de suferință pe 8 octombrie 2024

3 zodii se vindecă de suferință pe 8 octombrie 2024

de Andreea Tiron    |    08 Oct 2024   •   00:20
3 zodii se vindecă de suferință pe 8 octombrie 2024
Sursa foto: Hepta/Pe 8 octombrie 2024, trei zodii se vor confrunta cu trecutul lor și vor reuși să depășească suferința care încă le macină.

Pe 8 octombrie 2024, trei zodii se vor confrunta cu trecutul lor și vor reuși să depășească suferința care încă le macină.

Astrologia acestei zile ne aduce Luna în opoziție cu Jupiter, un tranzit foarte benefic pentru vindecare și depășirea dificultăților. 

Cele trei zodii care își depășesc trecutul și se vindecă de suferință pe 8 octombrie 2024:

1. Scorpion

Scorpionul și-a spus povestea de atâtea ori, dar acum devine o povară. Ai dus povara acestei povești mult timp, însă, la un moment dat, ea devine o piedică. Trecutul tău a fost sursa acestei dureri, iar până acum ți-a servit drept scuză. Dar știi că nu mai poți continua așa. Este timpul să te eliberezi de acest obstacol și să te vindeci de rănile pe care trecutul ți le-a provocat.

Tranzitul Lunii în opoziție cu Jupiter îți arată că ai două opțiuni: să rămâi ancorat în trecut și să nu progresezi, sau să-l lași în urmă și să te îndrepți spre un viitor mai fericit. Ce vei alege?

2. Săgetător

Săgetătorul a crezut că a lăsat trecutul în urmă, dar astăzi realizează adevărul. Deși ai avut impresia că ai depășit suferința trecutului, ziua de marți îți amintește că nu te poți minți pe tine însuți. În timpul Lunii în opoziție cu Jupiter, vei folosi energia lui Jupiter pentru a fi sincer cu tine însuți – acesta este primul pas spre vindecare.

Durerea ți-a frânt inima, iar la un moment dat ai decis că această suferință definește cine ești. Dar identificarea cu durerea și trecutul nu a făcut decât să-ți provoace rău, iar tu ești obosit de a trăi în acest spațiu negativ. Din fericire, ca Săgetător, vei avea astăzi ocazia de a lăsa trecutul în urmă. Și vei simți că această schimbare este autentică.

3. Vărsător

Vărsătorul va înțelege că totul se întâmplă la momentul potrivit. În timpul acestui tranzit al Lunii în opoziție cu Jupiter, vei simți cum energia vindecătoare își face loc în viața ta, iar tu nu vei putea să o refuzi. Va fi imposibil să găsești scuze pentru a rămâne blocat în trecut.

Deși obișnuiai să te agăți de trecut de teamă să înfrunți necunoscutul, această zi te va ajuta să înțelegi că este momentul să lași trecutul în urmă și să accepți schimbarea. Această transformare are loc natural și te conduce către o viață mai bună.

×